reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam i ja
U mnie w nocy i nad ranem szaleństwo w pogodzie, a teraz już ciepło i dusznawo:-(

Kasia zdrówka dla Twojego "wielbiciela lekarzy", oby tym razem treafił się fachowiec i wyleczył Mateuszka.

Ja wczotaj 4 razy bylam w kibelku:szok:i to nie goniło mnie, tylko normalnie. Ciekawe, czy to schodziła dopiero glukoza,czy Dzidziak masuje jelitka, bo dziś oz rana już byłam przepisowo:confused:

reklama
Skoro arbuzy jeszcze niedojrzałe, to może i ja się skuszę:confused:
U mnie truskawki po 8 zł kg, ale na osiedlu takie sobie, mama mówiła,że na ryneczku ładne i po 8 koszyczek, ale chyba nie dopytała dobrze.

noooo......dzien doberek:)
a u mnie oczywiscie mzawka pada i pewno caly dzien taki bedzie wrrrrr
ja wypilam tylko kawke i zjadlam niecala bulke z kieldaska drobiowa:)nastepny posilek pewno zalicze po poludniu hehehehe......
no nic.......lece......bo dzis musze podjechac do centrum handlowego polazic po sklepach bo juz daaaaawno nie bylam hehehheh a poza tym srednia corka ma jutro urodziny:)
zycze wszystkim milego weekendu:)
moze jeszcze po poludniu bede
narka

witam!:-)
ja juz po sniadaniu po kawce, maluchy biegają zaraz im sniadanie robię.

Mój małżonek na mnie nadąsany, wczoraj poszedł z zebranie do szkoły średniaka i zabrał Małą ja w tym czasie posprzątałam i poleciałam na zakupy, pech chciał że spotkaliśmy się spowrotem pod domem i jak mnie zobaczył z siatami to myślałąm że nie dojde do domu w jednym kawałku!!! dostało mi się jak nigdy dotąd...cały wieczór suszył mi głowę, musiałam dziś przysięgać ze to się nie powtórzy:-)
pozdrawiam

Mój małżonek na mnie nadąsany, wczoraj poszedł z zebranie do szkoły średniaka i zabrał Małą ja w tym czasie posprzątałam i poleciałam na zakupy, pech chciał że spotkaliśmy się spowrotem pod domem i jak mnie zobaczył z siatami to myślałąm że nie dojde do domu w jednym kawałku!!! dostało mi się jak nigdy dotąd...cały wieczór suszył mi głowę, musiałam dziś przysięgać ze to się nie powtórzy:-)
pozdrawiam

no i chyba mial racje, co?? :-D:-D:-D

pozdrawiam
Czesc Sempe!!!
no co sie dziwić, dba o Ciebie i sie martwi, więc bądź grzeczna :tak::tak::tak:

ten dzidziuś mojej kolezanki urodził sie z wadą hlhs, to ponoć jedna z najcięższych wad serca, zwykłe badanie usg tego nie wykryje, tylko badania pernatalne, których ona nie zrobiła :-(

reklama
miała miał:-) ale tak wsiekłego to ja nie widziałam, udobrucham go dziś obiadem:-) leniwe mu zrobie to napewno otrzymam przebaczenie:-D

Aga wszystkiego dobrego dla córci na jutrzejsze urodzinki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry