reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja wczoraj spotkałam koleżankę jak spacerowała z dzieckiem. I jak jej mały zakaszlał to się za głowę złapałam (15 m-cy a kaszle jakby miał zapalenie oskrzeli). Powiedziała że co 2-3 dni chodzi do lekarza go osłuchać i osłuchowo jest czysty. No masakra jakaś.

Ja wczoraj spotkałam koleżankę jak spacerowała z dzieckiem. I jak jej mały zakaszlał to się za głowę złapałam (15 m-cy a kaszle jakby miał zapalenie oskrzeli). Powiedziała że co 2-3 dni chodzi do lekarza go osłuchać i osłuchowo jest czysty. No masakra jakaś.
moje tak kaszla prawie non stop i tez zawsze mam wrazenie,że maja czasami zapalenie oskrzeli,ale to wszystko jest związane z alergią własnie
biedne te dzieciaczki,że musza sie tak męczyć

Dobra muszę przestać oglądać ulotki sklepów które nie są w moim zasięgu. A wszystko od tego Lidla się zaczęło o którym wczoraj rozmawiałyście...

Ja od poniedziałku sama takiego 4,5 kg zjadłam. Ćwiartkę dziennie. Ale to jeszcze nie taki jak powinien być, bo miał dużo niedojrzałych pestek w środku. Ale i tak byłam wniebowzięta. W tesco kroją to masz możliwość zajrzenia do środka. Ja brałam na ślepo. Tylko opukałam.

reklama
O znalazłam, ze nawet po 2,79zł mają arbuzy w tych małych Tesco. Wysłałam mojemu sms-ka może będzie dobry i zajedzie wracając z pracy. Choć on nienawidzi zakupów. Trzymajcie kciuki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry