Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Deli ja juz jestem, budzę się ostatnio po 5 i koniec spania. Skróciłam spodnie koleżance, zjadłam tabletki i czekam żeby muc zjeść śniadanie. zaraz jadę do szpitala oddać krew do badań, i pewnie wejdę do położnych bo chyba mam jakieś zapalenie pochwy albo coś.
Witam i ja :-)
Ja tez od 5 nie śpię tak grzmiało że sie obudziłam...... śniadanko juz zjedzone Dziś dużo pracy mnie czeka ale to nic posiedzę nawet 10 godzin ale to już ostatni dzień w tym roku hurrra, od poniedziałku L4...nareszcie
U mnie dziś ani jednej chmurki! Wczoraj się wypadało za wsze czasy. Już zgłodniałam od tego czytania wczorajszych postów a nawet do połowy kawy nie wypiłam hihiNo 2 żołądki mam, prawda?
witam i ja,nadrobione wczorajsze zaległości
u mnie dzis pochmurno i chyba bedzie padać,ale w sumie zapowiadali na dzisiaj deszcze i burze
Kasia oby malych szybko wyzdrowiał,dobrze zrobiłaś,ze zmieniłas lekarza,bo dla mnie to nie jest leczenie non stop antybiotyki,u mnie nikt tak mi dzieci nie leczy,antybiotyk to tylko ostateczność