Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia to nasi mężowie sie wymienią Twój wraca, mój wyjeżdżaA tu niespodzianka bo prawdopodobnie w srode, troszke szybciej koncza kontrakt i o ile nie wysla ich dalej to na kilka dni wroci. Z jednej strony wiaze sie to ze strata w zarobkach z drugiej sie ciesze bo sie wszyscy stesknilismy. No i w koncu troche odpoczne![]()

no i super Kasia, on będzie nadrabiał straty z chłopcami a Ty w śnieA tego Miranda nie wiem, tydzien moze dwa, a moze wcale narazie nie dojechac. Wlasnie ta praca taka dziwna nic nie wiadomo, dobrze ze chociaz zarobki sa jasne. A jak wroci to pierwsze dam mu sie wyspac a potem ja z lozka caly dzien nie wstaje:-)

Tak wychodzi na to Mika, wiec zamienimy sie rolami teraz ja bede pocieszac ciebieKasia to nasi mężowie sie wymienią Twój wraca, mój wyjeżdża![]()

człowiek sie do końca zycia uczy, a najwieksza wiedza to zdobyta własnie na doswiadczeniach, czy swoich czy innychedukacyjne jest, nie?;-)