reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nieraz przesuwa mi sie automatycznie, nieraz nie wiec gdy nie jestem pewna po prostu odswiezam strone, albo wedruje na glowny i tam mi pokazuje czy jest nowy post

reklama
A tu niespodzianka bo prawdopodobnie w srode, troszke szybciej koncza kontrakt i o ile nie wysla ich dalej to na kilka dni wroci. Z jednej strony wiaze sie to ze strata w zarobkach z drugiej sie ciesze bo sie wszyscy stesknilismy. No i w koncu troche odpoczne:-D
Kasia to nasi mężowie sie wymienią Twój wraca, mój wyjeżdża :baffled:

mi nie zawsze odświerzy do nowego posta, nie wiem już kilka razy próbowałam. No to nie dobrze że nie działa tak super sprawnie to naszo BB, ale bez niego byłoby nudno.

A tego Miranda nie wiem, tydzien moze dwa, a moze wcale narazie nie dojechac. Wlasnie ta praca taka dziwna nic nie wiadomo, dobrze ze chociaz zarobki sa jasne. A jak wroci to pierwsze dam mu sie wyspac a potem ja z lozka caly dzien nie wstaje:-)

A tego Miranda nie wiem, tydzien moze dwa, a moze wcale narazie nie dojechac. Wlasnie ta praca taka dziwna nic nie wiadomo, dobrze ze chociaz zarobki sa jasne. A jak wroci to pierwsze dam mu sie wyspac a potem ja z lozka caly dzien nie wstaje:-)
no i super Kasia, on będzie nadrabiał straty z chłopcami a Ty w śnie :-D:-D:-D

reklama
Dobra dziewczyny ide spac do mojego zdechlaczka, znow o 6ej pewnie pobudke mi zrobi.
Trzymajcie kciuki zebysmy noc przespali, narazie nie kaszle wiec chyba leki dzialaja.
Mam nadzieje ze jutro zlodzieje od suwaczkow i gg sie znajda i oddadza to co ukradli, bo jak nie to POLICJA!!!:tak::tak::-D
Dobranoc milych snow dziewczyny:sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry