Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiu, bardzo madra decyzja ;-) musicie sie wziąść za małego, bo ten lekarz to chyba jakiś nie taki...A ja znow po wizycie u lekarza, tyle ze zmienilam lekarza malemu, moze to cos da. No i znow zapalenie oskrzeli, jakies fatum mnie przesladuje.dostal zaspe lekow, od nastepne wizyty dostanie nowy lek na astme
Bynajmniej jak maz wroci jedziemy prywatnie do lekarza by porozmawiac o jakis konkretnych badaniach, bo tak dalej byc nie moze
Zmienilam osrodek bo w razie zastrzykow bez laski beda mi jezdzic do domu, wiec mam problem z glowy.
U nas tez zapowiadali burze, ale narazie sie nie zapowiada, licze na dobra pogode jutro.
Musisz koniecznie cos zrobic bo nie mozna go tak lekami faszerowac...A ja znow po wizycie u lekarza, tyle ze zmienilam lekarza malemu, moze to cos da. No i znow zapalenie oskrzeli, jakies fatum mnie przesladuje.dostal zaspe lekow, od nastepne wizyty dostanie nowy lek na astme
Bynajmniej jak maz wroci jedziemy prywatnie do lekarza by porozmawiac o jakis konkretnych badaniach, bo tak dalej byc nie moze
Zmienilam osrodek bo w razie zastrzykow bez laski beda mi jezdzic do domu, wiec mam problem z glowy.
U nas tez zapowiadali burze, ale narazie sie nie zapowiada, licze na dobra pogode jutro.
Poszukaj dobrego lekarza z polecenia ktory Ci malego dobrze poprowadzi. Trzymam kciuki Kasiu.
Ten lekarz ma dobra opinie i dlatego wlasnie do niego pojade tez prywatnie, jesli to nic nie da bede drazyc dalej, nie moze byc tak ze w niedziele wyzdrowial a w czwartek jest znow chory

chyba faktycznie sobie podaruje, może jak troszke czasu minie spotkamy sie i porozmawiamy...teraz to nawet nie wiedziałabym co jej powiedziećMika jeżeli jest to twoja przyjaciółka to na pewno zrozumie, a jeżeli dalsz znajoma, to nawet nie zauważy. Szczerze powiem że ja nie chciałam znajomych na pogrzebie mojego synka.

A tu niespodzianka bo prawdopodobnie w srode, troszke szybciej koncza kontrakt i o ile nie wysla ich dalej to na kilka dni wroci. Z jednej strony wiaze sie to ze strata w zarobkach z drugiej sie ciesze bo sie wszyscy stesknilismy. No i w koncu troche odpoczneZal mi was Kasia. A kiedy mąż przyjeżdza?

tez tak mam ale nie zawsze, ja poprostu odświerzam stronedziewczyny powiedzcie mi dlaczego mi zostaje strona na moim ostatnim poście i nie przesuwa mi sie automatycznie. Przechodzę wtedy do srony wcześniej i z powrotem. Też tak macie? I co robicie?