reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurcze dziewczyny, we wtorek jest pogrzeb tego maleństwa mojej kumpeli, nie wiem co robić, iść-nie iść, będę ryczeć jak wół, nie wiem czy dam rade...:baffled::baffled::baffled:

reklama
kurcze dziewczyny, we wtorek jest pogrzeb tego maleństwa mojej kumpeli, nie wiem co robić, iść-nie iść, będę ryczeć jak wół, nie wiem czy dam rade...:baffled::baffled::baffled:
Mika ja bym na Twoim miejscu na pewno nie poszła :-( taka sytuacja nie byłaby na moje nerwy, szczególnie teraz.... więc jeśli Ty masz się denerwować, ryczeć, i potem źle czuć to radziłabym Ci nie iść :-( to duży stres i nerwy.... a koleżanka na pewno zrozumie, ciężko coś powiedzieć właściwego taka tragedia
Przykre to :-(

No padlo gg bo ja sie Mika juz dawno probuje do ciebie dostukac ale bezskutku:baffled::baffled:
Nie idz, przyjaciolka zrozumie bedziesz przezywac i jeszcze cos ci sie stanie:no::no:

No wlasnie a ja probuje sie zalogowac na GG i nic z tego juz dobra godzine i nie wiedzialam czemu.....
Mika tez bym Ci radzila nie isc na ten pogrzeb.....kolezanka powinna zrozumiec.....a ty mozesz to pozniej odchorowac.....
Piszecie o burzach....wrr...juz sie boje,zawsze sie balam u nas w lubelskim jeszcze dzis ladnie,ale na jutro zapowiadaja zalamanie pogody....

Ja mieszkam w lubuskim wiec burza ktora u mnie byla ma daleko do Was:tak:
Mika ja rowniez radze nie isc na pogrzeb... I podzielam zdanie dziewczyn ze kolezanka zrozumie...:-(

reklama
A ja znow po wizycie u lekarza, tyle ze zmienilam lekarza malemu, moze to cos da. No i znow zapalenie oskrzeli, jakies fatum mnie przesladuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostal zaspe lekow, od nastepne wizyty dostanie nowy lek na astme:baffled::baffled:Bynajmniej jak maz wroci jedziemy prywatnie do lekarza by porozmawiac o jakis konkretnych badaniach, bo tak dalej byc nie moze:no::no:
Zmienilam osrodek bo w razie zastrzykow bez laski beda mi jezdzic do domu, wiec mam problem z glowy.
U nas tez zapowiadali burze, ale narazie sie nie zapowiada, licze na dobra pogode jutro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry