reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja to bym chciała żeby mnie ktoś odwiedził bo sama siedzę jak palec :baffled:
połowę sprzątania mam za sobą jutro druga część żeby się nie narobić i na jutro jakieś zajęcie mieć

reklama
Witam sie moje kochane.....
Nie bylo mnie tu z wami dlugo,ale w wekend mialam zamieszanie z urodzinami corci....pozniej dopadlo mnie chorobsko...wrr...no i biore antybiotyk,a myslalam ze mnie to ominie,a tu niestety.....
A poza tym wszystko ok....dzidzius rosnie i szaleje u mamusi w brzusiu....nadal niestety nie wiem jaka plec.....i cos czuje ze sie do porodu nie dowiem...ale to nic....
A co tam u was,mam nadzieje ze same dobre rzczy,bo nie nadrobie za chiny tego co zescie nagadaly przez tydzien.....hi,hi.....gaduly jedne.....

Cześć Anet! oj to będziesz miała ciekawostkę przy porodzie :-)

Mika bądź dzielna :) ja mam nadzieje że burzy nie będzie do niedzieli bo sama jestem też a nie zasnę sama jak burza jest tylko się męczę :baffled:

reklama
ja to w ogole mam zakichany internet... po ostatniej burzy nie miałam dwa dni dostępu, a wcześniej to też czasem pol dnia nie było widać, i wolny jak ślimak czasem, dziś też w południe nie miałam :baffled: jeszcze am rok umowę a potem coś innego będę szukać na pewno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry