reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
widziałam że o tesciowych było, moja teściowa to pogodzić się nie może ze jej synek w grzechu żyje i wziął sobie babę z dwójką dzieci i kościelnego nie weźmie!!!
w dniu zaręczyn przy mnie powiedziała do niego: nie tak cię wychowałam byś sobie teraz zycie marnował!!!!!!!!!!!!!
nie zapomnę tego do konca zycia, teraz odczuwam obojętność i nic więcej, opiekuje się Angelinką bez zastrzeżen bardzo ją kocha a to dla mnie najważniejsze
w sumie tesciowe nie sa nam do niczego potrzebne... przynajmniej mi :-D mam mame która zawsze oferuje w razie czego swoją pomoc :tak:;-)

reklama
Widzę że suwaczków nie oddali kradzeje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja stronki nie pamiętam żeby nowy zrobić:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y: ja dziś po USG i po zakupach ale pogoda straszna duszno grzeje i chwilowo pisać nie mam siły:wściekła/y::wściekła/y::no: ale ze wszystkiego zadowolona jestem:-D:-D:-D

reklama
Witam popołudniowo ;-)
siedzimy sobie i słuchamy Vivaldiego z fasolkiem :-) trochę potańczył a teraz słucha spokojnie :-D

Ja zostałam już dziś sama, M. w pracy, wróci w niedziele :baffled: z tej okazji zaopatrzyłam się w lody i zaraz chyba zacznę pałaszować :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry