reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia u ciebie duszno, goraco a u mnie chlodno.
Uwierzycie ze maly znow jest chory:baffled::baffled:Znow kaszle przez sen, i jak mam uwierzyc ze bedzie dobrze, dol, dol, dol.............:no::no:

Kasia moja młodsza tez jest chora znowu(albo cały czas bo od tamtej pory jeszcze ja trzyma),a we wtorek dopiero mam wizyte u lekarki,ale ja juz jestem przyzwyczajona,ze ona mi w tym okresie bardziej smarka,kicha i kaszle,wiec spokojnie czekam,ważne ze nie gorączkuje i to mi wystarczy

Tyle ze u nas za 5 minut znow zapalenie pskrzeli bedzie i ja juz wariuje. Nie wiem czy sama go leczyc czy do lekarza, a lekarz znow antybiotyk a w niedziele jeden skonczyl. :no::no:Podaje mu claretine, serevent, flixotide i chyba czas na leki wykrzusne jak myslisz??Jezu nie wiem co robic tak kaszle ze sie obudzil:baffled::baffled:

Kasia nie bede ci radzic,bo go nie słysze i cieżko tak na pałe doradzac,a ty i tak potem biedna z nim u lekarza lądujesz
ja swojej właczyłam syropek i czekam na rozwoj wydarzeń,

Ojej....Piwonia, Kasiu, bardzo wspolczuje Wam i Waszym dzieciakom, ze znowu sa chore...

Kasiu,ale moze faktycznie twoj synek ma np.ostrą alergie teraz,hmmmm????

Ja dzis rano bylam na badaniu podwojnym cukru. Fuuuuj... i oczywiscie zaslablam w przychodni i potem musialam godzine lezec....
Ale juz jest ok, a dla poprawy samopoczucia poszlam do fryzjera i czuje sie suuuuper:). Jak to malo trzeba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry