Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrewiecie jaka jest różnica między rozjechaną teściową a rozjechanym kotem?
przed kotem są ślady hamowania hahhahha, sory musze odreagować![]()

przeszło,ból sie nasila po dłuższym chodzeniu tylko,wiec pojde powolutku i zaraz potem sie kłade,juz nie musze sie nigdze dzisiaj ruszac,mam tez zapas lodów w lodówce wiec odpoczneIwonko ale mam nadzieje że odpoczniesz już po południu!!!A brzuszek nadal boli czy już mniej???
No to dobrze!!!!przeszło,ból sie nasila po dłuższym chodzeniu tylko,wiec pojde powolutku i zaraz potem sie kłade,juz nie musze sie nigdze dzisiaj ruszac,mam tez zapas lodów w lodówce wiec odpoczne

dziekiBasiu to życze Ci dużo zdrówka dbaj o siebie!!!!!!!!
Mika dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

świetnewiecie jaka jest różnica między rozjechaną teściową a rozjechanym kotem?
,ale mąż jej kazał sie do niedzieli wstrzymac,niby jej przeszło(albo nic nie było)była,ale po obiedzie franca ,ze źle sie czuje i ze do domu musi ją maz natychmiast odwieść,moja mama na nia weszła,ze cuduje i została,ona to hipochondryczka jest i cudaczkawiecie jaka jest różnica między rozjechaną teściową a rozjechanym kotem?

.Moja tesciowa to tez wpadła na pomysł ze jak ja urodze to ona wezmie wole zeby mi pomóc
.Po co jak M bdzie miał dwa tyg.wolnego?
Musze jaj to wyperswadowac bo nie chce zeby mi sie ta baba po domu kreciła w dodatku ona pali wprawdzie nie przy mnie,ale połozna powiedziała ze dym czuc na ubaniach nawet 4 godzi.po paleniu
.Albo do domu jej nie wpuszcze i juz
.No to dobrze!!!!
Hehe ja lody też mam wczoraj kupiłam jeszcze zostały![]()