reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja już z powrotem w domku. Ząbek naprawiony i już mam spokój :) U mnie też zaczyna się chmurzyć chyba będzie burza.

Piwonia oszczędzaj się :tak:

Byłam w lumpku przy okazji i wygrzebałam 4 szt body na 68 i śliczne zieloniutkie bolerko też 68, jestem zadowolona :tak:

Biorę się za robienie obiadku.

reklama
ja mam na szczęście teściową z głowy, po pierwsze nie jest typem "ciepłej" osoby, raczej konkretna i absolutnie nie narzuca się z pomocą, poza tym dzieli nas 500km, więc jestem spokojna; ale chyba poproszę moją mamę, żeby przyjechała na 2 tyg. jak wyjdę ze szpitala; mąż wykorzysta 2 ustawowe dni na załatwienie formalności i takie pierwsze nacieszenie się dzieciątkiem, ale potem chyba lepiej żeby była mama w domu;
a jak ona wyjedzie, mąż weźmie urlop i pobędziemy razem (mam nadzieję,że już będę mogła wtedy się swobodnie poruszać i w ogóle);

ja mam na szczęście teściową z głowy, po pierwsze nie jest typem "ciepłej" osoby, raczej konkretna i absolutnie nie narzuca się z pomocą, poza tym dzieli nas 500km, więc jestem spokojna; ale chyba poproszę moją mamę, żeby przyjechała na 2 tyg. jak wyjdę ze szpitala; mąż wykorzysta 2 ustawowe dni na załatwienie formalności i takie pierwsze nacieszenie się dzieciątkiem, ale potem chyba lepiej żeby była mama w domu;
a jak ona wyjedzie, mąż weźmie urlop i pobędziemy razem (mam nadzieję,że już będę mogła wtedy się swobodnie poruszać i w ogóle);

Oj Ty to masz dobrze bo ja moja to najchetniej na ksiezyc bym wysłała:dry:,bo zawsze sie wtraca i niepotrzebnie martwi na zapas:confused:.Jak ja jej nie lubie:no::no::no:

reklama
ja swojej teściowej to żadnych rad nie słucham wogole ,jak coś to odpowiadam zdawkowo,tak żeby mi dala tylko spokój,bo mnie wkurza strasznie
a ja jeszcze mam to,że ona jest psychicznie chora i niewiem kiedy i gdzie może jej odbić,wiec do moich dzieci jakbyły malusie nie zbliżała sie bo sie na to nie zgadzałam,a mąz mnie w tym wspieral

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry