MALINKA2109
Fanka BB :)
Koniecznie się połóż!!!!!odpocznij troche za dużo chodzisz!!!a ja zwleklam sie ledwo do domku,strasznie brzuch boli,jakby mnie ciagło:-(
a na polku taki zaduch,ze nie ma czym oddychac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koniecznie się połóż!!!!!odpocznij troche za dużo chodzisz!!!a ja zwleklam sie ledwo do domku,strasznie brzuch boli,jakby mnie ciagło:-(
a na polku taki zaduch,ze nie ma czym oddychac

odpoczywam,ale za godzinke musze wyjsc po córe jeszcze tylko i potem do wieczora bede lezecKoniecznie się połóż!!!!!odpocznij troche za dużo chodzisz!!!![]()
Oj a nie może ktoś jej odebrać??odpoczywam,ale za godzinke musze wyjsc po córe jeszcze tylko i potem do wieczora bede lezec
u mnie tak samo... ale znów sie chmurzy może bedzie powtórka z nocyu mnie rano, po burzy było przyjemnie i rześko, a teraz też już ciężko się oddycha.

gdyby wychodziła póxniej miałby ja kto odebrac,ale wychodzi wczesniej,ale i tak musze wyjsć bo musze oddać liste do fotografa,bo od jutra można juz zdjecia odbierac,wiec i tak musiałabym sie ruszyc,a ze mnie nie ma potem dlatego musze to pozałatwiac,a dopiero jutro u nas dzieci dostaną pamiątki po komunii strasznie późnoOj a nie może ktoś jej odebrać??
Jejku odpoczywaj Kochana bo cos dużo chodzisz....
u nas na jutro zapowiadają burzeu mnie tak samo... ale znów sie chmurzy może bedzie powtórka z nocy![]()