Mika75
Fanka BB :)
no własnie a nie chciałabym krótko przed robić...a wygladać jakoś trzebaU mnie nie wystarczy:-( i gdyby nie slub brata, to bym jeszcze nie robiła, ale świadkowa musi wyglądac jak człowiek, a nie jak margines społeczny;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no własnie a nie chciałabym krótko przed robić...a wygladać jakoś trzebaU mnie nie wystarczy:-( i gdyby nie slub brata, to bym jeszcze nie robiła, ale świadkowa musi wyglądac jak człowiek, a nie jak margines społeczny;-)

No trzebano własnie a nie chciałabym krótko przed robić...a wygladać jakoś trzeba![]()
. Od razu widze kuzynkę pakującą lakier i suszarkę
)hiihihi dobre,,, a miałam kolezanke w szkole średniej co wybrała sie na czarny szlak w górach w szpilkach na nogach... tam też trzeba dobrze wygladaćNo trzeba. Od razu widze kuzynkę pakującą lakier i suszarkę
( w końcu na porodówce niezbędne)

apropo gór, chetnie bym sie tam wybrała, tam odpoczywam najlepiej....Kuzynka to akurat pakowała się w stresie, nagle w 7 miesiacu.
Krcze ja nie umiem chodzić na płaskim, ale w góry zawsze w traperach- wystarczy lekki deszczyk...

:-) intrygował ich duży biust i ruszająca się Mała w brzuszku...