reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mała Angelina miała wczoraj dzień 100pytań do:-) i zapytała tatusia:
-Kiedy wyjdzie Alicja z brzucha?
- jeszcze troszkę i wyjdzie.
- a jak wyjdzie jak mama nie ma w brzuchu drzwi???
tatuś na to zademonstrował i mówi:
- Alicją wyjdzie mamy sisiom:-):-)!!!!!!!!!
a Mała na to wielce zdziwiona
- a Alicja nie zepsuje mamie tej sichy!
- nie nie zepsuje będzie potem apetyczna!!

dobrze że dziecko tego ostatniego znaczenia nie zrozumiało hihihi
Nie no bosko! :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
nie no wy sie śmiejcie moja starsza córka wczoraj mi wypaliła tak:
mamoooooooo, a czy w cycuszkach już Ci sie zbiera mleczko? ja je na to że tak... a ona: a czy potem to ja będe mogła spróbować? ja jej na to, że jak odciągnę sobie z piersi to spróbujesz, ona na to: ale ja chcę z piersi, musze sobie przypomniec jak to było :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie no najlepiej w rejestracji odłożyć słuchawkę tak żeby nikt się nie mógł dodzwonić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze, że wy mi chociaż dziewczyny humor poprawiacie;-)

Mika, corka też bezbłędna:-D:-D:-D:-D:-D

A ja już suszę włoski, po kolorku. jak mi gin mówił w pierwszym trymestrzz, że będzie lepiej, a nawet bardzo dobrze, to średnio mu wierzyłam( hamując odrch wymiotny). A teraz..iewam takie dni,że przenosiłabym góry.

Cześć mamuśki!

Oooo widzę że Wasze pociechy nie mogą doczekać się rodzeństwa, pewnie wydaje im się że brzuszki mamuś takie duże i niedlugo coś musi już wyjśc :) Ja niestety muszę poczekać na serię "pytań do" jeszcze trochę czasu :tak:

Zabieram się za mycie podłóg, bo cały weekend przesiedziałam u rodziców, mężuś pomagał w malowaniu, a nasze mieszkanko zaniedbane :-(

Po południu jadę do Lidla zobaczyć ten termometr o którym wcześniej pisałyście i jeszcze kocyk ładny w reklamie widziałam, może też się skuszę.

reklama
Cześć dziewczynki, widzę, że humorki dziś dopiują :)

Ja leże w łóżeczku, bo znowu boli i chodzić nie umiem :(, a muszę jechać do Bytomia dziś ;/
Szukałam wczoraj sukieneczki, bo w spodniach za gorąco i niestety nie ma żadnej, by kobieta w ciąży wyglądała zgrabnie, a nie jak hipopotan ;/;/;/ w ciąży ;/;/;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry