reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Moja też bardzo mocno kopie ;) Fajnie to wygląda jak cały brzuch mi chodzi jakby sie na spacer sam wybierał ;) ale najlepsze jest to ze jak moj chce dotknąć i poczuć to przestaje :D Jakby mu na złość robiła :D I ten sie smieje ze ma juz cos po mamusi :D

hej dziewczynki:-)
a ja sie wyjatkowo w poniedzialek witam bo dzis w Anglii Bank Holiday i do pracy dopiero jutro:-D
od razu widac ze weekend sie skonczyl bo tyle was na forum!

tez chodzic za dlugo nie moge, bo mnie spojenie lonowe boli, szczegolnie jak sie maly zle ulozy
a nie mowiac juz o tym ile sie nawysialm w nocy zeby sie przekrecic na drugi bok;-)
tak ze kochane same nie jestescie:tak:

a to prosze piosenka na mile rozpoczecie dnia:

[video=youtube;Rub6tOTH12U]http://www.youtube.com/watch?v=Rub6tOTH12U[/video] :-D

mnie wszystko boli:dry:
katar i gardlo dalej:no:
to juz moja szosta angina w czacie ciazy:dry:
mam nadzieje ze mala chorowita nie bedzie:szok::no:
ja tylko licze dni do porodu...:-D

reklama
moj juz oficjalnie wierciochem jest nazywany bo co to dziecko wyprawia to przechodzi wytrzymalosc mojej macicy;-) kilka dni temu tak sie wiercil ze juz chcialam go na aukcji wystawic;-)ale sie uspokoil w miare tak ze przynajmniej przespie w miare noc, tez zawsze sie usokaja jak czkawke ma a ze ma trzy razy dziennie conjamniej to wytchnienie mam:tak:
tez mi sie wydaje aneczka ze tak samo mi sie ulozyl jak Twoja Juleczka bo czkawke zawsze na dole brzucha czuje wiec glowke tam ma napewno:tak: czy tak jets nei wiem, bo mi sie usg juz nie nalezy do konca ciazy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry