reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam Kochane po weekendzie:)

My wczoraj zdecydowalismy sie na wozek. Bedzie x-lander z 4 kolami orotowymi albo nieobrotowymi( to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia,bo w sklrpie mieli tylko z obrotowymi,a chcemy tez sprobowac ten drugi). Najwazniejsze,ze wiemy co chcemy. W lipcu kupujemy:)

Witam Kochane po weekendzie:)

My wczoraj zdecydowalismy sie na wozek. Bedzie x-lander z 4 kolami orotowymi albo nieobrotowymi( to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia,bo w sklrpie mieli tylko z obrotowymi,a chcemy tez sprobowac ten drugi). Najwazniejsze,ze wiemy co chcemy. W lipcu kupujemy:)

Ja też chce x landerka :-) tylko, że koła obrotowe na pewno i kolorek też już wybrany :-)

Ahaaaa! i jeszcze zdecydowalismy sie na fotelik samochodowy z bazą MaxiCosi:)

A jak kolorek wybraliscie? Nam sie zielony podoba:) bo uniwersalny, a jak drugi chlopak bedzie to jak ulal by byl ten zielony. Jeszcze ten bezyk ladny,ale widzialam tylko w necie i nie wiem czy w realu tez tak wyglada:)

My na 99% weżniemy tą litowaną wersję (brąz z niebieskim), troszkę droższa, ale to też z myślą o drugim dzieciątku, że jak będzie chłopak to będzie pasować :). A dla dziewczyki ten kolorek też pasuje :).
A fotelik też z x landerka (będzie komplecik), a bazy nie chce, bo mała ze mną z przodu będzie.

Maxi Cosi tez pasują do stelazu x-landera, cenowo zblizone, a my jednak chcemy z bazą tez z tego wzgledu,ze z przodu na pewno nie moge zamontowac fotelika, bo w naszej Megance nie da sie wylaczyc podusze:(

reklama
Wiesz ja wolę mieć kolorowy, bo tak jeden koler taki mniej mi się podoba.

Nie kusze, wyrażam tylko swoje zdanie :)))))))))))))))))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry