reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A kupujecie w sklepie czy przez internet?

My przez internet bo taniej nam to wyjdzie...

Rzadko można go trafić na allegro, a jak już jest to nie dają wszystkiego tak jak w sklepie np. parasolki, a w limitowanej jest to w zestawie, ale szukać będe jak znajdę ze wszystkim to kupię na allegro zawsze to pare groszy w kieszeni zostanie :-)

No dokadnie! roznica bedzie na kolejną sliczną sukienusie:). Jestem zachwycona Twoimi zakupami Deli. Powiem ci ,że ja nic jeszcze nie mam bo przesladuje mnie mysl,ze na sali porodowej powiedzą: Gratulujemy zdrowego.....synka.... A ja same kiecki pokupuje i co ja zrobie????hihihi:);))))))))

No dobra - dośc tego nic nierobienia bo dzień ucieknie a pięknie za oknem! ide sie wziąć za siebie i na spacerek... Miłego Dnia!

Ostatnia edycja:
No dokadnie! roznica bedzie na kolejną sliczną sukienusie:). Jestem zachwycona Twoimi zakupami Deli. Powiem ci ,że ja nic jeszcze nie mam bo przesladuje mnie mysl,ze na sali porodowej powiedzą: Gratulujemy zdrowego.....synka.... A ja same kiecki pokupuje i co ja zrobie????hihihi:);))))))))

No ja myślę, że po 20 tygodniu już siusiaczek mojej nie wyrośnie :-), a tak to gin pokazała mi bardzo ładnie co jest między nóżkami :-) więc mam nadzieję, że nic się tam nie pokaże innego nagle :-).

Dziękuje resztę ciuszków kupiłam w sobotę. A raczej mama mi kupiła dla Małej :-) (babcia całą swoją wypłatę wydała) i tak mam już całą wyprawkę kupioną w dwa dni :-) (oczywiście wyprawkę z ciuszków) no i pieluszki i takie tak inne.
Dobrze, że miałam i mam kase odłożoną, bo ciuszki małe, ale ceny niestety duże, ale co tam pierwsza córunia, więc trzeba poszaleć i nie patrzeć na rachunek :-D.

Ostatnia edycja:
reklama
nigdy nie przepadałam za wingoronem, a teraz... ale lepsze to, niż królująca w zeszłym miesiącu w moim menu rolada śmietanowa:baffled: po której mi się tyle przybrało:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry