reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Majaam i co tez mialas tzw. klaustrofobie??:-D:-DOj babci by sie przydalo pospacerowac wiecej przynajmniej glupich mysli by nie miala.
A wiecie ile potrafi zjesc roczne dziecko??:szok::szok:On zjada wiecej niz brat ktory ma 8 lat. Jak zobaczyl u Kuby talerz z zupa to mu go zabral i sam zjadl:eek::eek:Oczywiscie z moja pomoca. A wczesniej zjadl kanapke z pomidorem. Mnie sie czasem wydaje ze on zjada wiecej niz ja:eek::eek:

reklama
Musiałam zgłosić spam, bo dostałam na skrzynkę na onecie łańcuszek:wściekła/y:. Zwykły spam tylko wywałam do odpowiedniego folderu, ale tym się wkurzyłam:wściekła/y:

Kasia, ja nie nazwałabym tego klaustrofobią, ale na pewno blisko. Nosi mnie, a jak zaczyna w grudniu dni przybywać... od dziecka uwelbiam odkrywać, penertować, chodzić po strychach, ruderach...Przygotuj się, że będzie Matiego interesować wszystko i wszędzie, ale niekoniecznie to co typowe dla dzieci w jego wieku:-D

Co prawda częsć z nas jeszcze in spe ale....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY :tak:

bukiet.jpg

Majaam wez ty mnie nie pocieszaj on juz teraz skacze po biurkach, oknach, az strach pomyslec co bedzie dalej:eek::eek::szok:Bylam w szoku jak mial niecale pol roku i sam zaczal sie siadac. Kuba to robil w wieku 9 miesiecy.
A teraz to by mogl isc spac, ale sie opiera:baffled::baffled:

:-) znalazłam swoją kartę zdrowia- siadała 5, chodziła ok11, pierwsze słowa 6, całe zdania 12...dalej co pamietam-dziewczyny czytały Musierowicz itp, a ja czatowałam w kiosku na poradnik zielarski w odcinkach..
Najważniejsze, że da sobie radę.:tak:

widocznie nie potrzebuje tyle snu, co przciętne dziecko w jego wieku

witam po wizycie w klinice, zaraz wam naskrobię w odpowiednim wątku co i jak. U was upały i burze, a u nas od miesiąca może trzy dni były ciepłe. Tęsnię za słonkiem, ale wolę jak jest teraz jezeli miałabym zacząć puchnąć na słońcu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry