Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko jakieś "dziwne" kobiety nie pragną dzieci. Nie wiem skąd bierze się ten egoizm wśród kobiet i dążność wyłącznie do robienia kariery. Przecież to wszystko można jakoś ze sobą pogodzić.dokładnie z dnia na dzien jest nas coraz wiecej,jak powiedzą ,ze nie bedzie wyżu no to sie zdziwię
Na temat tego kryzysu:-) ostatnio jak byłam u mojej pani gin i powiedziałam jej że się udało, ona zaczęła się śmiać, i też mówiła że wszędzie trąbią o ekonomicznym kryzysie, a tu co druga pacjentka w ciążyRacja, wokól mnie same mamuski z brzuszkami a tu ekonomiczny kryzys, az strach co to będzie brrrrr...

to tak jak u mniekilku moich znajomych już straciło pracę a u mnie tylko mąż zarabia więc wszystko na jego barkach, wole nie myśleć co by było jakby stracił prace...![]()
nie bądź taką pesymistką, będzie dobrzekilku moich znajomych już straciło pracę a u mnie tylko mąż zarabia więc wszystko na jego barkach, wole nie myśleć co by było jakby stracił prace...![]()

podobno najbardziej zagrożona jest branża motoryzacyjna i wszelkie jej pochodneto tak jak u mnie