reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Witam dziewczynki:-)
Mój łobuziak dzisiaj w nocy nadrabiał zaległości po wczorajszej. Tak mnie kopał po żebrach, że aż się z bólu zwijałam i łzy ciekły. Mąż się wystraszył,że zaczynam rodzić tak postękiwałam.
Duszno coś u mnie dzisiaj, nie ma czym oddychać. Nic mi sie nie chce. Nawet obiadku jeszcze nie zrobiłam, a spagetti mi się chce;-)

reklama
witam popołudniowo,ja z zakończenia w domku byłam dopiero o 14 od 9.30
Moja córa tez wzorowa i do tego zgranęła jeszcze 4 nagrody za ośiagnięcia i za konkursy i kilka dyplomów za występy w szkolnym Zespole Lajkonik,aż sie biedna popłakala,ja w sumie tez
ale mam dość tego dnia i ciesze sie,że w końcu mam spokoju 2 miesiace,bo od wrzesnia bede miała dwie uczennice juz
u nas pogoda sie zepsuła i leje z przerwami małymi
teraz ide odpocząć,bo troszke nerwów kosztowała mnie akademia,jedno dziecko mnie deczko poobijało,potem sie zdenerwowałam,brzuch mi sie zaczął porządnie spinac,a kolezanki sie śmiały ,ze dzisiaj pielęgniarki nie ma i porodu nie odbieraja,wiec musiało mi przejść

Dzieki Kasiu, owszem duma mnie rozpiera, oby tak dalej :)
Gratulacje też dla Ciebie i Iwonki :tak::tak::tak:

U mnie też ciemno sie zrobiło i chyba bedzie padac, moje dziewczyny na dworze a ja zasypiam... ach ta pogoda :baffled:

Piwonia Mika, super że macie wzorowe dzieciaczki :)) a teraz dwa miesiące laby mają :))

Kasia mój leniwiec w końcu się odezwał, pogadałam pozaczepiałam i oddał kopniaka pełną parą aż zabolało :-D wredne małe no :-D
A czareśmi bym zjadła mniaaam, ja tylko banana po obiedzie wszamałam i na truskawki zaraz pójdę, tez u mnie nieładne w tym roku przez te deszcze :-(ale coś tam sie zawsze nazbiera

Potem paznokcie muszę doprowadzić do porządku bo od ziemniaków szkrobania i innych robótek mi zaszły paskudnie a dawno nic z nimi nie robiłam i wstyd pokazać ludziom takie łapska :-D

ech w ciąży to ja się na zakupy nie nadaję tak robiłam że mąż teraz poleciał po to co zapomnieliśmy:(
oczywiście się rozpadało brzydko:(
ale już ból głowy nie dziwi paskudnie duszno było:/
teraz obiadek zjem w końcu moja rybkę zapiekaną ze szpinakiem i serem z ziemniaczkami a na kolacje mam botwinkową zupkę mniam i sera sobie kupiłam jaki lubię ostry;p

ja sie tez na zakupy nie nadaje... niby kupuje co mam kupic ale mam inny problem...
z malym koszyczkiem w rece niewygodnie wiec biore duzy koszyk na kolkach i przy tasmie zonk bo wrzucic latwo a wyjac...:-):-):-) brzuchol za wielki a rece za krotkie - ostatnio mi jakas pani pomagala bo rady nie dawalam :-):-):-)

reklama
Do góry