reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Hello lasencje!
Melduje, ze już jestem! Cała i zdrowa!
I nawet zadowolona, bo pomimo bólu i wiecznego czekania dzień zakończył się zakupami w Ikea'i i to mi strasznie humor poprawiło. :-D
Mamy już wanienkę, 2 pościele,3 prześcieradła, kołderkę, podusie, śliniaki i ręczniczki. A i nawet skusiłam się na taką kaczuszkę kolorową którą się wiesza np. na ścianę ( IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER ANKA | Kieszenie ścienne)

Ale naprodukowałyście dzisiaj?! Jutro będę miała lekturę:sorry2:

reklama
neverend witaj:)
jeśli chodzi o szpital w Olsztynie to zależy o czego od szpitala wymagasz czy ciąża prawidłowa czy chodzi ci o dobrą opiekę pod względem sprzętu dla dziecka czy o inne kryteria??
ja idę do wojewódzkiego bo tylko ten szpital ma najlepszy sprzęt do ratowania nawet małych dzieci o wadze poniżej kilograma (tu przyjeżdżają patologie z innych miast),każdy inny szpital w razie komplikacji do wojewódzkiego wysyła jeśli czas jest...
tyle jesli patrzeć pod tym kątem.

:-)grunt że ta siatkówka zabezpieczona...teraz mogę rodzić:-D
No i zakupy też zrobione więc tylko się do szpitala spakować i siedzieć i czekać...

Widze ze juz wszystkie zakupy macie porobione,no przynajmniej wiekszosc....a ja dalej na samym koncu zostalam...hi,hi....no i nie wiem na co czekam.....zdaje mi sie ze mam jeszcze kupe czasu....:baffled:

neverend witaj:)
jeśli chodzi o szpital w Olsztynie to zależy o czego od szpitala wymagasz czy ciąża prawidłowa czy chodzi ci o dobrą opiekę pod względem sprzętu dla dziecka czy o inne kryteria??
ja idę do wojewódzkiego bo tylko ten szpital ma najlepszy sprzęt do ratowania nawet małych dzieci o wadze poniżej kilograma (tu przyjeżdżają patologie z innych miast),każdy inny szpital w razie komplikacji do wojewódzkiego wysyła jeśli czas jest...
tyle jesli patrzeć pod tym kątem.

Chyba właśnie o to mi najbardziej chodzi, bo jestem w 30tc. a w 27 już wylądowałam na patologii. Jeśli miałoby się coś stać (tfu tfu), to wolę, żeby malutka miała zapewnioną najlepszą opiekę. Dzięki bardzo za radę.

wiesz w takiej sytuacji tylko ten szpital mogę doradzić ja tam już dwa razy rodziłam synek urodzony 35/36 tydzień i cieszyłam się ze tam jestem choćby z tego względu,maja tez dobre usg którym badają wcześniaczki a opieka jak wszędzie jak się trafi ale jeśli chodzi o opiekę noworodków nie narzekałam.

Oki laski wybaczcie ale się już zmyje.:sorry2:
Miałam dziś tyle wrażeń i oko jakieś takie dziwne po tych wszystkich kroplach znieczulających i rozszerzających źrenicę (a wyglądałam jak husky dziś, jedno oko błękitne drugie czarne:tak:) Odezwę się jutro jak już dojdę do siebie. Miłego wieczorka życzę!
Papa;-)

reklama
No ja miałam tam usg małej, bo też podejrzewają chore nereczki.
Naprawdę dobre. Słyszałam różne opinie o tym szpitalu i mam mętlik,
ale to rzeczywiście zależy od tego na kogo się trafi i jakie samemu ma się podejście.

Do góry