reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Z odwiedzeniem porodówki to podobno nie taka prosta sprawa. Nie można się wcześniej umówić na konkretny dzień i konkretną godzinę. Najlepiej będąc w pobliżu zadzwonić i się zapytać czy nie ma akurat porodu i czy można przyjść... Ja tak planuje cały dzień w Wejherowie u koleżanki posiedzieć i dzwonić co pół godziny aż się wstrzelę.

reklama
Witam, ja nie mam też jeszcze wszystkiego i nawet nie wiem kiedy będę mogła iść na zakupy.
No cóż w razie czego mamusia mi kupi resztę rzeczy do szpitala (dla Oliwii z rzeczy mam wszystko) :))), a jeśli chodzi o łóżeczko, wanienkę, komodę, wózek, pościel itp to mój wie co ma kupić, więc kuruje się na spokojnie leżąc w łóżeczku bez stresa, że czego nie mam :).

Mój gin jest ordynatorem, więc jest odpowiednią osobą do udzielania odpowiedzi w tym temacie:-)

U mnie zakupy tylko ja, ewentualnie brat, ale on mieszka w Szczecinie i musiałabym dokładnie wszystko opisać.

Chogata, a u mnie leje od wczoraj, ale mi jakoś pogoda teraz mi nie przeszkadza i tak muszę leżeć ...

A ja nawet nie myślałam o tym by iść pooglądać porodówkę w klinice :)

Witam, ja nie mam też jeszcze wszystkiego i nawet nie wiem kiedy będę mogła iść na zakupy.
No cóż w razie czego mamusia mi kupi resztę rzeczy do szpitala (dla Oliwii z rzeczy mam wszystko) :))), a jeśli chodzi o łóżeczko, wanienkę, komodę, wózek, pościel itp to mój wie co ma kupić, więc kuruje się na spokojnie leżąc w łóżeczku bez stresa, że czego nie mam :).
No ja też tylko aptekę odwiedzę w przyszłym tygodniu i jestem gotowa. Wózek, łóżeczko i fotelik samochodowy kupić można zawsze później.
Teraz to tylko porządek w domku zrobić i poprać to wszystko:sorry2:

No ja też tylko aptekę odwiedzę w przyszłym tygodniu i jestem gotowa. Wózek, łóżeczko i fotelik samochodowy kupić można zawsze później.
Teraz to tylko porządek w domku zrobić i poprać to wszystko:sorry2:

U mnie porządki robi mój, bo ja niestety nie mogę...
Na szczęście poprane mam ciuszki i poprasowane, a co do pieluszek i pościeli poproszę kuzynkę, by przyjechała i mi poprasowała :-).

Cieszę się, że jednak zdecydowałam się na wcześniejsze zakupy dla małej i poprałam wszystko wcześniej :-).

No nigdy nie wiadomo co nas unieruchomi niestety. Ja dostałam powera jak mi się ciężko zaczęło robić. Pomyślałam, że jak będę czekać to będzie jeszcze gorzej. A na pranie i prasowanie mam jeszcze 2 miesiące więc na pewno dam radę to zrobić sama powolutku.
Ale tobie Deli nie zazdroszcze, bidulko. Mam nadzieję, że ci szybko przejdzie i nie będzie już więcej cię męczyć.

witam w wstretną sobote,leje od wczoraj strasznie,nawet ciezko nos z domu wystawic,a ja musze bo dzisiaj ide do chrześnicy na urodziny zaległe,choc wcale nie czuje sie na siłach i wogóle nie mam ochoty na towarzystwo,od dwóch dni tylko płakac mi sie chce i mam wszystkiego dość

reklama
To i ja sie przywitam:-D
Piwonia u nas odwrotnie sliczne slonko swieci oby caly dzien taki zostal:tak:Zaraz zbieram manatki i ide na spacer z moim porannnym ptaszkiem, znow wstal o szostej:szok:
Odliczam dni do przyjazdu meza mam nadzieje ze nie zrobi mnie w balona i wroci na czas. Ma wrocic za tydzien w niedziele a w poniedzialek mam wizyte i usg wiec taka taksowka by mi sie przydala:-D
Acha z niusow dnia naciagnelam meza na nowe lozeczko, ale sie ciesze:dry::dry:
Ale ja to musze te wszystkie zakupy zrobic sama bo on nieodroznia podpasek od wkladek, a wozek jakbym mu pozwolila kupic bo bylby dopiero szok:szok:Kiedys mowie do niego ze jak bysmy chcieli kupic wozek po porodzie to ja wybiore a jak bede w szpitalu on zamowi na allegro, ale wtedy sie zorientowalam ze on nawet za specjalnie nie wie co to allegro:szok::-D
Milego dnia wszystkim zycze wlasciwie weekendu:-D

Do góry