reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Dzień Dobry Sierpniówki ;-)
Dziś sobie pospałam, a za oknem ślicznie oby tak sie utrzymało :-D
Ja dzis luzy mam bo mój mąż zabiera dzieciaki na cały dzień, więc LABA :tak:
Torbe mam już częściowo spakowaną, teraz tylko co mi sie przypomni to dokładam, ciuszki uszykowane, tylko szafki brak, trza wybrać sie na zakupy :tak:

Miłego weekendu :-D

reklama
Dzień dobry :)

miałam dziś okropną pobudkę, złapał mnie straszny skurcz w łydce i trzymał długo aż mi łzy poleciały, chyba muszę magnez sobie sprawić :confused:

u mnie dziś pochmurno, od rana lało bo jak wstawałam na siku po 4 to aż szumiało

moja torba pusta ;-) za pranie się muszę zabrać, ale w taką pogodę będzie dłużej schło więc może poczekam do poniedziałku?

Kasiu u mnie też słonko ale już widzę chmury z północy ciągną więc idź na ten spacerek, żebyście nie zmokli.
Ja też się zabieram za coś pożytecznego, bo od dwóch godzin próbuje nadrobić zaległości i mi czasu mało. Jak tak dalej pójdzie to pół dnia mi zleci hihi
Miłego dzionka życzę;-)

Wy dziewczyny macie chociaz torby, choc puste, ja nawet torby nie mam heheheheh
Wciaz mi sie wydaje ze mam jeszcze duzo czasu:-D

Ja się własnie zastanawiam w którą torbe sie spakować bo mam taką podróżną na kółkach :-D
Myślałam o takiej mniejszej ale boję się że się w nią nie zmieszczę bo same podkłady poporodowe i pieluszki dziecka ile miejsca zajmą :baffled:

Wy dziewczyny macie chociaz torby, choc puste, ja nawet torby nie mam heheheheh
Wciaz mi sie wydaje ze mam jeszcze duzo czasu:-D

Kasiu ja też nie mam jeszcze torby :-)
Mój mi mówi bym się spakowała w końcu i postawiła torbę w szafie,a ja mu ciągle powtarzam, że musi najpierw do sklepu, bo albo mamy za małe torby takie na siłownie, albo za duże :-D
No i czekam, aż kupi. Wczoraj powiedział, że kupi ją w tym tygodniu ;-)

reklama
Dzień dobry:-):-):-)
u mnie szaro buro coś tam słonko kombinuje ale niemrawo:-:)dry:

torbę wczoraj zadowolona spakowałam a potem się poryczałam :zawstydzona/y:bo się okazało że sobie ręcznika nie spakowałam:-D i już nie wejdzie:wściekła/y::dry::baffled: no i wychodzi że dalej niegotowa jestem:szok::baffled:

Do góry