aneczka2425
Fanka BB :)
wiesz jeśli chodzi o poród wcześniejszy lub jakieś problemy z dzieckiem to żaden inny bo może być sytuacja że po porodzie matka jest w jednym szpitalu dziecko w drugim a to jest najgorsze.
malarkiewicza szpital to szpital wyłącznie ciąż prawidłowych, a miejski no cóż często zdarzają się w nim zachorowania na gronkowca złocistego do tego nie jest tak wyposażony jak wojewódzki a poza tym pracowałam tam i sama bym tam nie poszła mimo iż w razie czego mam bliżej tam.
malarkiewicza szpital to szpital wyłącznie ciąż prawidłowych, a miejski no cóż często zdarzają się w nim zachorowania na gronkowca złocistego do tego nie jest tak wyposażony jak wojewódzki a poza tym pracowałam tam i sama bym tam nie poszła mimo iż w razie czego mam bliżej tam.
)zapytam gina, czy można i kiedy pooglądać porodówkę i co tam trzeba zabrać. Zakupy stopniowo, ale jeszcze daaaaleko do końca. Okazuje się,że łóżeczko dopiero na początku sierpnie i do pomalowania
, nawet nie wiem, co w nim jest, muszę zapytac o to drugie, bo wiem,że ma materac i w każdej chwili - najwyżej wyląduje u rodziców Młody będzie miał gdzie u nich wygodnie i bezpiecznie leżeć