reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja mam pytanie z natury głupich jednak mnie nużących... mianowicie wyszedł mi pępek, dawno.... juz przeobolane hehe ale ostatnio on sie chowa czasami ba! nawet robi sie taki śmienszny lejek i to tak nagle :tak: też tak macie:confused:

reklama
Aniu mi nie wyszedl, ja mam po prostu plaski ale tak sie zdarza. Mozesz zakleic go plasterkiem zeby sie nie podraznial od ubrania. Urodzisz to sie schowa:tak:
Ja korzystam z chwili ciszy bo mama wziela Mateuszka na spacer, w zwiazku z czym jestem w lekkim szoku ale mam chwilke. Tym bardziej ze moje dziecko ostatnio odmawia spania w dzien i czasem ciezko jest. Dzis chyba jakies cisnienie skaczace bo jestem strasznie slaba. Noga znow spuchla i w ogole jestem do niczego:baffled:

masz guziczek :-)

mam tak teraz ale w pierwszej ciazy guziczek bardziej wystawal ;-) no i zmienia ksztalt - najczesciej przy zmianie pozycji :-)

zmykam do wanny bo o 17:40 mam wizyte u gina :-)

Ja też odlatywałam i musiałam pospać, zmuliło mnie ogladanie wóżków.
Nasze mamy, przynajmniej moja,miały mniej problemów;-)wystarczyło dostać cynk kiedy i o której godzinie "rzucą" wózki do sklepu, albo polować na wózek sąsiadki:-D

ledwo zipię:dry:
byliśmy dziś na urodzinach koleżanki małego z przedszkola :-D (a żeby było śmiesznie były wśród nas aż trzy ciężarówki a nawet całej grupy nie było)organizowane w salonie zabaw dla dzieci i dopiero się doczłapaliśmy z powrotem bo jeszcze byliśmy w realu:szok: no i teraz obiadek dobrze że zaplanowany wcześniej szybki bo mielone,frytki i zrobione wczoraj małosolne czyli ledwosolne:-D:-D

Ostatnia edycja:
dzień dobry

my dzisiaj byliśmy w lesie na grzybach, zebraliśmy trochę kurek i kilka koźlaków. Maślaki same robaczywe. A kurek wystarczy na jajecznicę! Uwielbiam jajecznicę z kurkami!

ja też ledwo żyję, korzystając z wolności połaziłam ciut po sklepach ale nic nie kupiłam poza termometrem do kapieli :baffled::baffled::baffled: od paru dni szukam przewijaka i jakoś nie mogę kupić skończy sie, że na allegro kupie :szok:

dzień dobry

my dzisiaj byliśmy w lesie na grzybach, zebraliśmy trochę kurek i kilka koźlaków. Maślaki same robaczywe. A kurek wystarczy na jajecznicę! Uwielbiam jajecznicę z kurkami!
kurki mniammmmm, uwielbiam ale jakoś ja nigdy nie mogę w lesie natrafć na miejsce z kurkami, zawsze kupuję, a w occie to zjadam słoiczek na raz :-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale poszczułaś Gosia, ja lubie skoczyć sobie rowerkiem do lasu izbierać grzyby, ale teraz rowerek smętnie czeka na lepsze czasy. Bardzo mi tego brakuje, chyba najbardziej, nie licząc:rolleyes2:;-)spraw oczywistych.

Ja wrocilam wlasnie do domku, wykapie sie zaraz, ogarne i poczytam forum;-)
Bylismy w lesie na grzybach tylko pol godziny bo synek kolezanki marudzil a nazbieralysmy cala kobialke:-) oprocz tego zrobilysmy pysznego grilla i polezalysmy nad woda takze dzien pelen przyjemnego relaksu;-)
Jedyne co mnie martwi to ze jedna kotka nam uciekla:-( Przywiozlysmy obie do nowego domu i na pierwsze kilka godzin mama zamknela je w garazu bo dowiedziala sie ze tak powinno sie robic z kotami na nowym miejscu. Dalysmy im jesc w starych miskach itd. Lucky (ma 15 lat) bez problemu sie zaaklimatyzowala i uwalila sie mruczac u rodzicow w lozku a Pusia poszla na dwor i nie wraca od wczoraj:-( Bylam jej szukac naokolo "bylego" domu (klucze oddajemy nowym wlascicielom dopiero w poniedzialek) bo wiem ze kotom zdarza sie trafic w stare miejsce i niestety. Mam nadzieje ze wroci:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry