reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zrobilam fotke brzuszka dwa dni temu ale musze ja sciagnac z aparatu do kompa a problem jest tego typu ze oprogramowanie do aparatu mam tylko na kompie firmowym u mamy a mama w trakcie przeprowadzki (wspominalam Wam juz o tym) w wziazku z tym komp w kartonie:baffled: ale dzisiaj poszukam plyty z oprogramowaniem do aparatu bo plyty sa juz rozpakowane w nowym domu.

Jade na grilla do kolezanki nad jeziorko. Milego dnia.

ja wcinam sniadanie:-D:-D:-D
platki z mlekiem:-D:-D:-D

abra, bodzio,:-D

sprzatnelam lozko a zadyszke mam jak po maratonie:baffled::-D

ok ja sie biore za prasowanie poscieli malutkiej:-D
zajrze pozniej:-D
milego dzionka:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz jeśli chodzi o poród wcześniejszy lub jakieś problemy z dzieckiem to żaden inny bo może być sytuacja że po porodzie matka jest w jednym szpitalu dziecko w drugim a to jest najgorsze.
malarkiewicza szpital to szpital wyłącznie ciąż prawidłowych, a miejski no cóż często zdarzają się w nim zachorowania na gronkowca złocistego do tego nie jest tak wyposażony jak wojewódzki a poza tym pracowałam tam i sama bym tam nie poszła mimo iż w razie czego mam bliżej tam.

Ojej - ile się naszukałam tej wypowiedzi...
Dziewczyny piszecie tak szybko, że maszynistka, by nie nadążyła:P
No więc właśnie - w miejskim leżałam 2x. Raz na urologii (strasznie), raz na ginekologii. Przyznam, że niektóre położne bardzo miłe, ale jeśli chodzi o informowanie pacjentów, czy o jakiekolwiek szybsze załatwienie sparwy, to straszna sprawa. Już mnie tam pewnie zapamiętali, bo zrobiłam taki rumor na oddziale.

Witam sie dopiero teraz.....u mnie dzis pogoda do kitu,pada od rana i nic mi sie nie chce robic....wrr...a tesciowa za malowanie sie wziela garazu....no ja niestety jej nie pomoge....:sorry2:

Widze ze zadnej nie ma to ja sie tez ulotnie .....moze wreszcie poodkurzam....
Milego dnia zycze....

Ostatnia edycja:
reklama
jakie nudy:dry:
pogoda do kitu:dry:
nie ma co robic... szkoda gadac:dry:

pusto to i ja uciekam:-D
milego dzionka zycze:-D
zajrze wieczorem:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama