Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurcze ale leniwa jestem... trzaba mi zaczac sprzatac a tak mi sie nie chce... ;/ A bałagan czeka aż ktoś go posprzata... i jeszcze obiad ugotować musze...
ja po zakupach
sniadanie zaliczone....obiad dzisiaj pozniej
jedziemy do szwagierki koinczyc szoflade pod lozeczko i wszystko bedzie gotowe
kupilam tylko jedna pizame bo nie bylo tej co chcialam
strasznie sie wybredna zrobulam
Basia, śliczna koszulka:-)
Ja kupiłam jakiś czas temu, ale boję się że za miesiąc mogą być przyciasne. Teraz mam troszkę luzu, ale nie wiadomo jak jeszcze brzusio urośnie;-) Chyba kupię jeszcze jakąś na wszelki wypadek.
A dzisiaj jadę do dentysty bo cos mnie ząbek boli i przy okazji skoczę z bratem po wanienkę i stelaż ( wujek robi prezenty siostrzeńcowi):-)
wpadłam wam tylko powiedzieć,ze mam juz termin na usg ide w niedziele,jedyna dobra wiadomość jak na razie dla mnie
i znikam,bo tu nie dane mi jest dłużej posiedzieć
Mnie już goni przed wizytą, pierewszy raz jak idę leje za oknem, mam nadzieję, ze to przypadek, bo jestem jeszcze w proszku z zakupami i nikt tego nie zrobi. Dobrze,że jakby co jest allegro.
Witam sie .....
U mnie sdzis tez deszczowo...wrr...juz mam dosyc tej pogody....
Obiad nastawilam......i chwila relaksu...od rana dokompa sie nie moglam dopchac,bo maz w domciu siedzi,bo chory , no i zaja mi go...hi,hi....potem corcia pograc chciala....no a teraz kolej na mnie...hi,hi....
Traszka jak beda potrzebne sztucce to ci najwyzej maz podrzuci,ja jak Gosie rodzilam to tez chyba mi przywozili....juz nie pamietam....