reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zależy jak patrzeć od 13 lub 14 zależy od kalendarzy:tak:
bezsenność kinga

no ja cytuje z "W oczekiwaniu na dziecko"

Dziewczyny a nie myślałyście o plastrach? ja chyba będę o tym myśleć ze względu na to że też mam obawy przed skutkami ubocznymi tabletek, no ale to dopiero jak skończę karmić (bo zakłądam że będę karmić piersią)
w trakcie karmienia nie zaryzykuję, pozostaniemy pewnie przy gumkach, zresztą ja mam tak wysoką prolaktnę z natury że jak karmiłam to przez rok nie miałam okresu, nie miałam owulacji, dopiero jak skończyłam karmiać to po ok 6 tyg....no ale oczywiscie ryzykować nie będziemy bo trójki nie planuję...
a nie chcę ryzykować hormonalnych leków w trakcie karienia bo niby są takie które można ale...za duzo razy w historii okazywało się że jakieś leki potem były szkodliwe dla dzieci - a nie było dokładnych badań i kobiety w ciąży albo karmiące brały...mój gin tez nie jest zwolennikiem hormonów przy karmieniu
no ale co potem - zobaczymy, w końcu szacuję że to będzie za 1,5-2 lata a tu ciągle coś nowego wymyślają - plastry, implanty...
spirali też się boję - jestem tu w swoich poglądach bardzo za naturą :) chociaż nigdy nie wiadomo czy nie zmienię zdania...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry