reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wlasnie doczytalam zaleglosci z calego dnia a tu wszystkie poszlyscie spac...
tez ide w sumie bo stresujacy dzien mialam w pracy i wogole stsraszne mdlosci mam od rana, w sumie zaczely mi sie od wczorajszych knedli z truskawkami co narobilam sobie smaka wczoraj od agi irlandi ;-)

tez wiec dobranoc mowie:-D
a i witam moni30

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doczytalam a tu wszystkie spac poszly.
Baska ale w plastrach tez sa hormony,

Kasiu ja wiem dlatego w trakcie karmienia raczej nie a potem plastry nie tabletki bo chyba mniejsze ryzyko skutków ubocznych jeśli chodzi o układ pokarmowy, a jeśli chodzi o inne - no to tak samo...no ale też wygodniej bo rzadziej trzeba pamiętać, jak np jakies zatrucie - wymioty no to przy tabletkach ryzyko że nie zadziała itp itd, no ale na razie jeszcze nie wnikam w temat, zacznę jak przyjdzie czas :)

a tak w ogóle to pomimo kolacji to ja znów głodna jestem, dobranoc raz jeszcze :)

Witam was późną porą.
Ostatnio mam kiepskie dni.
U mnie nie tylko kryzys ekonomiczny ale i małżeński.
Mamy sobie ciche dni, widocznie musimy od siebie trochę odpocząć. poza tym nie najlepiej się czuję, mam nadzieję że to tylko chwilowe.
A mój bliźniaczy brzuch wygląda na bardzo duży (jak 18-19 tydz)

A propos kryzysu, to tak jakoś wychodzi, że wszystkie wyże demograficzne przypadają na ciężkie czasy,
ostatni wyż to chyba za naszym udziałem 1982 - 83

Ja niestety po urodzeniu muszę brać tabletki, bez tej regulacji hormonalnej tworzą mi sie cysty na jajnikach

Pozdrawiam was wszystkie gorąco i wysyłam egipskie słońce, żeby wam umiliło jutrzejszy dzień
Dobranoc

mamy 9 sierpniowych aniołków
ogromnie mi przykro, że tak się potoczyło
mam nadzieję, że ich mamy znalazły potrzebne wsparcie i już niedługo poczują maleństwa pod sercem

Dzien dobry, Dzis witam sie pierwsza, reszta pewnie weekend sobie odsypia, dobrze macie:baffled::baffled:Moj synek budzi sie skoro swit. Woda z cytryna wypita, mam nadzieje ze pomoze.Emy wszystkie te chlopy maja czasem bzz, ja z moim tez juz z rana sie mialam, przejdzie mu, zawsze przechodzi, a potem przepraszaja:confused:
Milego weekendu zycze

Woda z cytryna rewelka, dzieki bylam az dwa razy. :szok::-D

Witajcie... :)
ja jeszcze nie próbowałam wody z cytrynką, ale skoro działa to musze spróbować:tak:

Mój też mnie wczoraj w nocy wkurzył, do późna klikał z kimś na gg, a mnie nerwy brały i potem nie mogłam spać wrrrr, za to dziś aniołeczek od rana z niego, może ma wyrzuty sumienia hihii :tak:

Cześc Dziewczyny. :-)

Znowu tyle do czytania. Produkcje to my faktycznie mamy niezła:-D

Miałam się odezwać wczoraj po pracy, ale jak wróciłam, to poszłam spać. A później wstałam tylko na chwilę, zjadłam, wykąpałam się i znowu spac. Z tym spaniem to cos strasznego. Jak bym mogła, to spałabym na okrągło.

reklama
witam i ja z ran
też dzis wypiłam tą cytryne,ale jak na razie nici:-(
ja zaraz w domku bede miala siostrzeńca jeszcze,ogarniamy i spadamy na obiadek do rodziców
a u nas na polu iście wiosenna pogoda 10 stopni na plusie slonko świeci,aż sie chce na spacerek iść:-)
miłego dnia,zaględnę pewno wieczorkiem jak wrocimy od rodziców,pączki na mnie tam czekaja ciekawe czy uda mi sie choć jednego zjeść;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry