Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dopiero teraz mogłam zajrzeć - Anielka poszła się zdrzemnąć - jeszcze nic nie czytałam ale zauważyłam, że mamy nowy wątek
Jej aż łezka mi się w oku zakręciła Aneczka już ma Juleczkę Jak bardzo się cieszę
ja uciekam... musze sie umyc a moj chce jechac do siostry
a cos mnie spanie muli... czuje sie jak nacpana
kawa wypita i nic nie pomaga
milego dzionka zycze,... zajrze jak wroce
Popracowalam i wrocilam do domku jak najszybciej sie dalo bo pogoda jest okrutna
Chogata ja bylam u fryzjera w srode i w piatek i ledwo uszlam z zyciem. Bylo mi potwornie goraco. Chcialy mnie posadzic pod "podgrzewaczem" zeby kolor szybciej chwycil a pozniej zeby maska lepiej zadzialala. Ale sie nie dalam. Moja fryzjerka sie smiala zebym juz nie przychodzila przed porodem bo jak im urodze w salonie to bede musiala miec do konca zycia za darmo
Rubi mam nadzieje ze to falszywy alarm... Trzymam kciuki;-)
Najserdeczniejsze gratulacje dla Aneczki i jej córeczki !!!! życzymy tez szybkiego powrotu do domku
ja dopiero niedawno doczytałam i się wzruszyłam...i oczywiście stracha z lekka mam bo torba nie gotowa, mnóstwa rzeczy brakuje a psychicznie to już w ogóle...
ja zamiast wyprawke kupowac to sie wczoraj po żaglowcach w Gdyni szlajałam...