Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to tylko przed wizytą to robię bo nie mam po co częściej....;-)
idę na ogród może truskawkę znajdę.....Mój tylko przeglądnie nie będę się kochac przed wizytą u lekarza ,bo mam dziś mieć wymaz pobierany i ma mnie zakwalifikowac do porodu w wodzie.Więc nie mam mowy tylko spojrzy sobie;-)ja dzis schabik na obiad
ja mam przeglad jutro
moj mnie nie przeglada bo po mam skurcze a nie spoieszy mi sie na porodowke![]()
oby Ci sie udalo z tym porodem w wodzieMój tylko przeglądnie nie będę się kochac przed wizytą u lekarza ,bo mam dziś mieć wymaz pobierany i ma mnie zakwalifikowac do porodu w wodzie.Więc nie mam mowy tylko spojrzy sobie;-)

Jak się uda to opiszę moje wrażenia:-)oby Ci sie udalo z tym porodem w wodzie
tez chce ale u nas tego nie ma![]()
podobno lepiej bo jestes zre;laksowana i tak nie boliJak się uda to opiszę moje wrażenia:-)

Może nawet zdjęcia bedą bo aparat już spakowany tylko nie wiem czy fotograf nie padnie przy tej operacji ,bo jak na początku mówił twardo ,ze idzie ze mna rodzic tak im blizej porodu tym bardziej się boi hihihihihihi .Tylko nic nie mówi udaje twardziela ,żebym się nie smiałapodobno lepiej bo jestes zre;laksowana i tak nie boli
zjadlam czekolade i mam zgage![]()