reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam :-)
Ja znów dziś mam dzień pełen wrażeń :tak:... Trzeba pozałatwiać kilka spraw i z końcu zamówić Oliwii mebelki, wózek i inne rzeczy :-), bo dzieciątko wyjdzie i będzie z nami spało :-D... Trzymajcie kciuki bym dostała duży rabat :-) na zakupkach...

Miłego dnia życzę

reklama
A ja dzis bylam na badaniach,potem polecialam na targ po pyszne swieze owoce i warzywka. No i juz wcinam miche salatki:)mniammmmmmm...:)

Dzis mam bojowe zadanie: poprasowac wszystko dla Malej i zapakowac torbe do szpitala:)...No zobaczymy czy sie uda to wszystko:)

Deli a jaki wozek wybralas ostatecznie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny jeśli paliło się przed ciążą i w porę przed planowaniem nie rzuciło, to wręcz odradza się rzucanie palenia jak się już zaszło, bo to jest za duży wstrząs dla organizmu i może zaszkodzić, a nie pomóc...
Więc ja Basienko trzymam kciuki byś szybko po rzuciła ...

Dzień Dobry Sierpnióweczki:-)
Moje dzieciątko dało dziś pospać:-)
Brzucholek mi się troszkę obniża, i zaczynam się denerwować. W nocy nawet pospałam sobie troszkę na pleckach i mogłam oddychać. Dzisiaj mam w planach spakować torbę:-)

A co do palenia, to moja koleżanka chciała rzucić jak zaszła w ciąże i nie dała rady. Mówiła, że strasznie się denerwuje tym ze nie może zapalić i to pewnie bardziej szkodzi dzieciątku. Ograniczyła tylko i paliła jakieś słabe. Synuś zdrowy się urodził.

Mutsy maja śliczne kolorki:),dla mnie niestety ( :( ) okazal sie niewygodny...Dlatego zostalam przy x landerku. Kupilismy w ten weeken fotelik Maxi Cosi i oczywiscie adaptery. Wozek kupimy w sierpniu:)

hej sierpnioweczki

wlasnie mialam cie pytac Malinka o materac bo mi sie przypomnialo ze mowilas o wtorku.
Wczoraj zasnac nie moglam bo myslalam o porodzie, przeprowadzce itp a teraz oczy mam na zapalki... Skupic na niczym sie nie moge :wściekła/y:
nie wiem jak ten dzien przetrwam, a po poludniu mialy byc zakupy i szkola rodzenia i kiedy mam sie zdrzemnac?

reklama
Dzien dobry;-)
Efe gratuluje!:-):-):-)

Ja rzucilam palenie w dniu jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Jestem totalna przeciwniczka palenia w ciazy! Nie bylo mi latwo to oczywiste ale zdrowie dziecka jest 100 razy wazniejsze niz moje "przyjemnosci". Biednego dzidziusia trujemy nikotyna a on nie ma na to wplywu:wściekła/y: Jakis czas przed zajsciem w ciaze ogladalam w tv film jak dziecko kurczy nozki i raczki w lonie matki jak ona zaciaga sie fajka:-(

Deli rzucenie moze zaszkodzic bardziej niz trucie dziecka nikotyna?:szok: Nie spotkalam lekarza ktory by tak powiedzial.:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry