Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Basiu ja też próbowałam kilka razy i na raty i ze słabszymi i ograniczyć. I powiem ci że przez 9 lat żaden sposób nie wypalił tak jak rzucenie z dnia na dzień. Fakt 3 pierwsze dni były masakryczne. Pierwszy tydzień do dziś pamiętam ale z czasem na prawdę wydaje ci się to takie proste. I myślisz sobie czemu byłam taka głupia i nie zrobiłam tego wcześniej? Ja sobie wyznaczyłam do tego cotygodniowe nagrody za wytrzymanie. Zaczęłam robić sobie prezenty. Kasę zamiast na fajki wydawałam sobie na ciuszki, bibeloty, fryzjera, krem Vichy...itd. I to mi pomogło. Do tego masa gum, cukierków różnych smaków, paluszki, pestki słonecznika...pale... ale najslabsze jakie sa i te mi tez nie podchodza
ja pale mietowe bo inne mnie dusza
ale ja juz zpowiedzialam ze rzucam i moj tez musi a co z tego wyjdzie.. on sie smieje ze wystarczy jak ja sie poswiece![]()

teraz to by mi najlepiej bylo na bujanym fotelu przed kominkiem i z grzanym winem...mniem