reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MOLA wydaje mi się, że do przyjęcia do porodu wystarczy jaki kolwiek dokument poświadczający ubezpieczenie - choćby druk Rmua, który możesz dostać od swojej księgowej - nie stresuj się. A jak czop Ci odchodzi to jednak spakuj ta torbę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no mi od tyg chodzi po głowie że musze poszukac swojej ubezpieczeniowej i ja podstemplować ale nie chce mi sie strasznie za to zabrać...mam dom zawalony stosami papierów ( i z racji pracy i z racji takiej a nie innej nazwijmy to "osobowosci";)) i ona gdzieś w nich jest, ale gdzie...z podstemplowaniem w razie co mąż sobie poradzi, gorzej ze znalezieniem :(

Przez te nowiny tez nie spie a jutro kto wstanie????
Mola w szpitalu wolaja ksiazeczke ubezpieczeniowa, moja rumowska to nawet nie wiem gdzie:szok:
Dobranoc!!!!!!! Buziaki dla wszystkich

Hej dziewczynki,
Miło, że pamiętacie. Ja o Was zawsze... :tak:
U mnie bez zmian, wciąż biorę chemię (już po piątej serii) nie wiadomo czy dostanę jeszcze dwie czy trzy... w każdym razie końca nie widać:confused:

Gosiu, Twój synek jest cudowny, życzę Ci dużo siły. Pamiętaj, najważniejsze że mały się nie poddaje, samodzielnie oddycha. To tylko kwestia czasu i będzie dobrze
Wampirko, gratuluję córuni.
Pomodlę się za wasze kruszynki, żeby szybko i zdrowo rosły.
Wam życzę siły i wytrwałości.

Pozdrawiam wszystkie sierpniówy
Miłych snów...

O jeszcze ktoś tu jest:-). Witaj Emy, miło cię widzieć (czytać:-) ). Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i za jakiś czas urodzisz zdrową dzidzię. Ja wprawdzie chemii nie brałam, ale poprzednią ciąże też straciłam przez zaśniad, więc mogę domyślać się co czujesz. Ale jak widać, nawet po takich przejściach mozna być w ciąży, bez żadnych komplikacji. Trzymam kciuki i wierzę, że u Ciebie wszystko będzie dobrze :-)

Teraz juz zmykam, bo strasznie późno się zrobiło. Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry:-)
A ja się dziś wyspałam i czuję się super:-)
Zaraz muszę przeprać jeszcze raz pościel dla maluszka bo coś mi jeszcze brzydko pachnie "nowością". Jadę dzisiaj po ostatnie zakupki dla dzidzi i będę przygotowana.

Gosiu synek przesliczny. Mam nadzieję, że szybko wrócicie do domku.Jak tak się na niego napatrzyłam to ja już chcę swojegooooo;-) Ale jeszcze 1,5 tygodnia musi wysiedzieć.

Mola a Ty faktycznie, może zacznij pakowanie torby, bo to różnie bywa. Widzisz jak nam błyskawicznie idzie rozpakowywanie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry