reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny jak to mówią, weszło to musi i wyjść...
kiedy weszło nie wiadomo nigdy dokładnie to i wyjście jest niespodzianką :)

Efe nie ważne gdzie, ważne by było szybko i bezboleśnie
Ja o porodzie nie myślę wcale, co ma być to będzie, a Mała też wyjdzie wtedy co ona chce, a ja sobie moge pomarzyć o danej dacie :)

reklama
dziewczyny jak to mówią, weszło to musi i wyjść...
kiedy weszło nie wiadomo nigdy dokładnie to i wyjście jest niespodzianką :)

Efe nie ważne gdzie, ważne by było szybko i bezboleśnie
Ja o porodzie nie myślę wcale, co ma być to będzie, a Mała też wyjdzie wtedy co ona chce, a ja sobie moge pomarzyć o danej dacie :)
Deli i to jest dobre bo nie wiesz co Cię czeka, ja niestety wiem...:szok:

I tak żadna z nas nie ma innego wyjścia:sorry2:
Hihi Majaam dokładnie. Już nie ma odwrotu.
Mój mi ciągle powtarza jak marudzę, że mnie coś boli, że "w końcu chciałaś", "nie dziw się, że boli w końcu dziecko tam nosisz". Aż mam ochotę mu kopa sprzedać ale nie mogę tak wysoko nogi podnieść buuuu

Mnie lekki stresik złapał, jak pewnego dnia gin zamiast na obchód poszedł na cesarkę i właśnie cesarka mnie w jakiś sposób przeraża, a tak myślami raczej jestem z Młodym na brzuchu, a nie w trakcie akcji.

Jeju co za ruch na forumie :-D nie nadążam :-D
Ja mam zakaz rozpakowywania się na weekendach bo mojego nie ma :baffled:
Będę w 100% gotowa po dwudziestym bo już będziemy w Zamościu i tam nawet przez weekenda będą teście więc nie będę się tak bać :baffled:
chociaż jak go nie będzie przy porodzie bo nie zdąży to on sobie będzie pluć w brodę :baffled:

reklama
Mi ostatnio gin powiedziała, ze ma urlop z sierpniu tylko dokładnie nie wie jeszcze od którego, ale mam się nie martwić jak się zacznie mam zadzwonić, bo ona na miejscu w tym roku będzie i przyjedzie do kliniki :).
Więc siedzę sobie spokojnie i czekam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry