Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na mojego to tez podzialalo.... wzial sie wkoncu do kupywiecie jak dzisiaj powiedziałam mojemu że juz w sumie 3 sierpniówki rozpakowane, to zabronił mi was czytać!
Ja juz jestem niemal gotowa, i szczerze powiedziawszy wolałabym zeby cesarka była poprzedzona naturalnym procesem, ale mój szanowny ma zawsze na wszystko czas. Miał umyc ściany w kuchni, i tak myje od dwóch miesięcy, miał jeszcze kilka małych zadań ale też mu nie idzie. Ale od kiedy zaczynacie się rozpakowywac widze że cos tam do niego dociera i zaczyna cos szykować.![]()

lez lez Rubi....bry ;-)
Wampirka - GRATULACJE
Gosia - przystojniaczek ;-) gratki ;-)
miranda ;-) moj malz tez ma czas... a ja zamiast spokojnie czekac to sie denerwuje czy szwagierka zdazy zabrac swoje rzeczy a malz poprzestawiac meble...
chcialabym juz miec w pokoju lozeczko, ubrana posciel i nie martwic sie ze po powrocie ze szpitala bede musiala wszystko to zrobic
jak Jaskowi skrecali lozeczko to musialam je rozkrecic i skrecic na nowo - do szis sie zastanawiam jak mozna zle skrecic lozeczko - 4 boki i dno.... no i szuflada, ktorej teraz nie zaierzam uzywac... moze bez szuflady da rade???
ehhh... zmykam do lozka bo brzuchol dzis boli
papatki

ona to się obraża za byle co wrrrrr co za rodzina.....