Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszcze Ci tego spokoju, podziel sie ciut ;-)Mi ostatnio gin powiedziała, ze ma urlop z sierpniu tylko dokładnie nie wie jeszcze od którego, ale mam się nie martwić jak się zacznie mam zadzwonić, bo ona na miejscu w tym roku będzie i przyjedzie do kliniki.
Więc siedzę sobie spokojnie i czekam....
teraz codziennie bede chyba jakos musiała zaglądać,bo sporo sie już tutaj dzieje i powoli nam sie mamusie rozsypują
. Ja też się nie mogę doczekać Niuni, ale wiem, że w brzuszku jej dobrze, więc niech sobie siedzi ..ja myśle ze sierpniowych tez bedzie sporoNo ja nie wiem co wszystkie tak lecą w tym lipcu... może któraś poczeka do sierpnia :-), bo sierpniowych mamuś nie będzie w tym roku. Ja też się nie mogę doczekać Niuni, ale wiem, że w brzuszku jej dobrze, więc niech sobie siedzi ..
Korzystam z pogody i idę zrobić rundkę po osiedlu.
Do miłego i poczekajcie bliżej sierpnia;-)( jeśli możecie oczywiście)

wczoraj była, prawdopodobnie synka będzie mieć na 90%:-)A ja tak z ciekawosci zapytam....nie wiecie co z malgos b bo tez dawno jej nie byla na BB,albo ja nic nie wiem![]()
ja myśle ze sierpniowych tez bedzie sporo
teraz chyba pora na jakiegoś chłopczyka bo mamy dwie dziewczynki już na świecie i jednego rodzynka
w sumie prawda,ale może jeszcze jakiś nam sie pojawi z nienackaChłopczyków u nas niedostatek ;-), ale może jakiś lada dzień się pojawi :-)
wczoraj była, prawdopodobnie synka będzie mieć na 90%:-)
w sumie prawda,ale może jeszcze jakiś nam sie pojawi z nienacka