reklama

Gratulacje,życzenia

witam sie z kawka ale nie wyspana:dry:
o 3 mnie zgaga obudzila i do 5:30 nie spalam:angry:
a jak zasnelam to mnie moj telefonem obudzil:dry:
WAMPIRKA GRATULUJE CÓRECZKI !!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Wampirka, Aneczka, Gosia - ogromne gratulacje :-)

Patrzcie, jak szybko się zaczęło:-D Chyba nie spodziewałyśmy się tak szybkich akcji:-D
Moja torba też już czeka w pogotowiu, bo brzuch już zaczął mi się powoli obniżać:tak: Mam nadzieję, że jeszcze choć ze dwa tygodnie uda się wytrzymać...

Witajcie !!!
Ja dzis później bo bardzo źle sie czuje, kładłam sie z bólem i wstałam z bólem, brzuszek boli jak na @
Chwilke mnie nie ma a tu takie wieści!!!

Wampirka gratuluję córeczki i życzę szybkiego powrotu do domku zdrowej córeczki ;-)

Gosiu, synek śliczniutki, napewno silny jest i szybko wróci do mamusi :tak:

No to która następna??? :baffled:

Cześć Kochane!
Ja to już jak wchodze na forum mam lekki stres i myśle "CZY KTÓRAS SIĘ ZNÓW ROZPAKOWAŁA? :baffled:"
Normalnie odkąd się zaczęło to mi jakoś tak dziwnie, jak idę na siku to patrzę tylko czy na wkładce/ majtkach coś jest i jakiego koloru :szok: Poza tym nie wiem czy ze mnie coś wycieka bo biorę Clotrimazol :-( i mam mnuuustwo śluzu, co mnie stresuje jeszcze bardziej :wściekła/y:

WAMPIRKA pamiętamy Cię i gratuluję córeczki :-) oby jak najszybciej wróciła do domku
GOSIA cudny synek! jak już dziewczyny pisały - wygrzeje się - i wróci w te pędy z Tobą do domku zobaczysz :-)

WAMPIRKA GRATULUJE!!!!!ŻYCZĘ MAŁEJ SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU !!!!

GOSIU SYNEK ŚLICZNY DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!!!

Nie no ja jak wchodzę to patrze na listę Deli i mam przerażenie w oczach....strach się bać :szok::szok: mam nadzieje że mój lokator jeszcze poczeka!!!!
Agusia o rany ale masz rozbójnika że aż Ci żebro złamał!!!!Mój wariuje ale nie aż tak!!

witam w piątek
teraz codziennie bede chyba jakos musiała zaglądać,bo sporo sie już tutaj dzieje i powoli nam sie mamusie rozsypują

Wampirka gratuluję córeczki Gabrysi i oby szybko była z tobą w domku
Gosia ślicznego masz synka i teraz tylko,żeby ładnie przybierał i był szybko z mamusią

Witam....
No i znow dzieciatko mamy.....:-)
Wlasnie od jakiegos czasu sie zastanawialam co z Wampirka sie dzieje.....ale myslalam ze ja nie doinformowana i moze wy cos wiecie....a ona w szpitalu byla.....:szok:
Wampirka - gratuluje córci i niech szybko wraca do domku....

Gosia- synio sliczny,zobaczysz ze szybko nabierze kilogramow....i bedziecie razem w domu....

bry ;-)

Wampirka - GRATULACJE

Gosia - przystojniaczek ;-) gratki ;-)

miranda ;-) moj malz tez ma czas... a ja zamiast spokojnie czekac to sie denerwuje czy szwagierka zdazy zabrac swoje rzeczy a malz poprzestawiac meble...
chcialabym juz miec w pokoju lozeczko, ubrana posciel i nie martwic sie ze po powrocie ze szpitala bede musiala wszystko to zrobic:baffled:
jak Jaskowi skrecali lozeczko to musialam je rozkrecic i skrecic na nowo - do szis sie zastanawiam jak mozna zle skrecic lozeczko - 4 boki i dno.... no i szuflada, ktorej teraz nie zaierzam uzywac... moze bez szuflady da rade???

ehhh... zmykam do lozka bo brzuchol dzis boli:baffled::baffled::baffled:

papatki

reklama
Witam:-).
Wczoraj sie nie odzywałam bo cały dzionek w łóżku spedziłam:no:,brzuch twardy jak kamien i plecy bolały jak diabli.Na szczescie dzis jest lepiej ale nie zamierzam sie forsowac:tak:.

widze ze juz 3 bobaski mamy na swiecie.Gratulacje!!!!

Ja czekam do sierpnia mam nadzieje ze moje dziecko jest podobnego zadnia.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry