reklama

Gratulacje,życzenia

Witam dziewczyny!

Wamiprka serdeczne gratulacje z powodu narodzin córeczki, dużo zdrowia dla Was!!!

Gosiu Remy śliczny aż się nie moglam napatrzeć na niego :tak: Najważniejsze że przybiera na wadze, niedługo będziecie razem, trzymam kciuki.

Jak przeczytałam że Agusia ma zlamane żebro to nie mogłam uwieżyć :no:, dzieci w brzuszkach taką siłę mają.

U mnie dzisiaj samopoczucie średnio, w nocy bolał mnie brzuch tak jak Mikę- jakby na miesiączkę do tego dochodziło kłucie w pachwinie z prawej strony, dzidzia się rusza także wszystko powinno być ok, ale chyba gin dobrze wiedzial co mówi :-(

Narazie nie odchodzi mi żaden czop i brzuch mam wysoko, modlę się żeby wytrzymać do 15 i dopiero potem urodzić.

reklama
Dzien dobry dziewczyny.

No wiec ja juz po wizycie wszytko zaraz opisze tam gdzie opisane byc powinno ;-) ale co sie nadenerwowalam to moje:wściekła/y:

Gosiu Remi jest prześliczny

Wampirka serdeczne gratulacje:tak::tak::tak::tak: a to niespodzianka! a sie ostatnio zastanawiałam co sie z Tobą dzieje

hejka

Wampirka, ale nam zrobilas niespodzianke!! Gratuluje Gabrysi :-D

Gosiu sliczny jest twoj synus :tak::tak:, troszke jeszcze odpocznijcie w szpitalu a potem do domku i zycie rodzinne rozkwitnie na calego :-D.

Ja znowu sie nie wyspalam bo Malutka tanczyla mi w brzuchu pol nocy a teraz ledwo widze na oczy, moze po poludniu sie zdrzemne...

Wczoraj wieczorem godzine prasowalam a nogi mialam potem jak balony, to juz nie ta kondycja co kiedys - moglam stac z zelazkiem godzinami i nic mi nie bylo, zaleglosci z 2 tyg wyrabialam w jeden wieczor bez problemu. Przynajmniej teraz pilnuje zeby byc na biezaco :-D

Witam się kobietki!
Ja dziś nieco obolała, ale jest lepiej niz wczoraj (Apap działa!). Mam nadzieję, że żebro jest tylko pęknięte.... Wczoraj byłam taka zszokowana po wizycie u gin, że musiałam się położyć, a info przekazała Wam Kasia.
Najlepsze jest to, że jak byłam w poprzedniej ciąży to na szkole rodzenia opowiadali nam o dziewczyni, której maluch kopiąc złamał żebro. I przysięgła bym, że to była jedna z opowiastek typu "bajka bez pokrycia w rzeczywistości"...

Wampirka - Gratuluję córeczki i życzę wszystkiego dobrego!!

Gosia - Remy jest wspaniały! Przefantastyczny!

cześć dziewczyny :-)
wampirka gratuluję córeczki i szybkiego powrotu do domku życzę
gosia przystojnego masz synka, do domku też niedługo wrócicie
a ja sobie odpoczywam, wcześniej posprzątałam, obiadek zjadłam, pranie się suszy... a tu burza idzie :baffled:

No tak wszystkie spac juz poszły a tu dobre wiesc:-).

Wiadomosc od AZOREK;"3300, 53 długa.Amelka .Miałam troche kłopotu z porodem bo mała sie uparła zeby w brzuszku zostac.9 apgar ,reszte opisze jutro na bb."

Gratulacje i szybkiego powrotu do domku:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry