Joan83
Fanka BB :)
Witam dziewczyny!
Wamiprka serdeczne gratulacje z powodu narodzin córeczki, dużo zdrowia dla Was!!!
Gosiu Remy śliczny aż się nie moglam napatrzeć na niego
Najważniejsze że przybiera na wadze, niedługo będziecie razem, trzymam kciuki.
Jak przeczytałam że Agusia ma zlamane żebro to nie mogłam uwieżyć
, dzieci w brzuszkach taką siłę mają.
U mnie dzisiaj samopoczucie średnio, w nocy bolał mnie brzuch tak jak Mikę- jakby na miesiączkę do tego dochodziło kłucie w pachwinie z prawej strony, dzidzia się rusza także wszystko powinno być ok, ale chyba gin dobrze wiedzial co mówi :-(
Narazie nie odchodzi mi żaden czop i brzuch mam wysoko, modlę się żeby wytrzymać do 15 i dopiero potem urodzić.
Wamiprka serdeczne gratulacje z powodu narodzin córeczki, dużo zdrowia dla Was!!!
Gosiu Remy śliczny aż się nie moglam napatrzeć na niego
Najważniejsze że przybiera na wadze, niedługo będziecie razem, trzymam kciuki.Jak przeczytałam że Agusia ma zlamane żebro to nie mogłam uwieżyć
, dzieci w brzuszkach taką siłę mają.U mnie dzisiaj samopoczucie średnio, w nocy bolał mnie brzuch tak jak Mikę- jakby na miesiączkę do tego dochodziło kłucie w pachwinie z prawej strony, dzidzia się rusza także wszystko powinno być ok, ale chyba gin dobrze wiedzial co mówi :-(
Narazie nie odchodzi mi żaden czop i brzuch mam wysoko, modlę się żeby wytrzymać do 15 i dopiero potem urodzić.