reklama

Gratulacje,życzenia

reklama
AZOREK GRATULACJE! Duuużo zdrówka dla małej AMELKI, szybkiego powrotu do formy dla Ciebie :-D:-D:-D:-D

Ja dziś miałam słaby dzień - jak zjadłam śniadanie to nagle jakby mnie coś strzeliło - zrobiło mi się baaardzo słabo więc rzuciłam się na łóżko. Całe szczęście M mógł zabrać Anielkę do dziadków bo nie wiem jak bym się nią zajmowała bo jak tylko podnosiłam głowę to chciało mi się wymiotować - zresztą jakiś "kwas" ze mnie w końcu wyleciał :baffled: i tak od 11 do 14.30 spałam... Po południu już było ok - ale się trochę wystraszyłam - głównie tego, że było mi gorąco a jednocześnie cała dygotałam a i jeszcze jak wstałam na siku to miałam takie jakby to napisać srebrne mroczki przed oczami :baffled: Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...
Dobrej Nocy Kobietki

Azorek wielkie gratulacje!!!

Mju oszczędzaj się jak możesz,
też dziś miałam nieciekawy dzień brzuch raz po raz sobie twardnieje i boli jak na miesiączkę a do tego bóle pleców i po raz pierwszy mega zgaga.... na szczęście po 2 nospach trochę się unormowało.

to uciekam do łóżka

dobranoc

AZOREK
Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życze Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości.
Ja juz od godzina na nogach.Glod wygnal mnie z lozka i teraz ,juz pierwszym sniadanku ide jeszcze na momencik legnac sie do wyrka.Dzisiaj 9:45 wizyta u poloznej.
Milego poranku wszystkim mamusiom zycze

Dzień dobry Wszystkim:)
Azorek wieeeeelkie gratulacje i duzo zdrówka dla Was:).

Ja mialam koszmarną noc,bo tak mnie bolala ta noga( pisalam wczoraj,ze byc moze mam tak zakrzep...). Normalnie ból nie do zniesienia...noge wykreca i nic nie pomaga...teraz jest ciut lepiej,trzemam noge wyzej,mam taka getre uciskową(tak gin mi polecil wczoraj). Straaasznie nie chce trafic do szpitala,ale jak to tak będzie bolalo to musze. Poza tym nie wiem,czy jeśli to jest ta przeklęta zakrzepica,to czy ja bede mogla urodzic SN czy cesarka. Z tego co wiem to taki zakrzep jest mega goźny...WRRRRRRRR

Hej laski!
Wchodzę rano a tu takie newsy!

Azorek gratuluje córeczki! Obyście szybko wróciły do domu!

Jakubka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny (o ile to możliwe) poród. Ucałuj swojego małego mężczyznę od nas!
Mola tobie też życzę powodzenia.

A ja wietrzę mieszkanie póki chłodno jeszcze na dworze. Postanowiłam dziś nosa z domu nie wystawiać jak się da.

Kasiu współczuje gorączki u Matiego. Ale jak już odchorował tzn. że tą noc będziesz miała spokojną.

Ostatnia edycja:
Witam z rana.....
Widze ze sie zaczelo niezle rozkrecac na forum......

Azorek, wielkie gratulacje dla ciebie i Amelki,no i szybkiego powrotu do zdrowia....!!!

Jakubka,a ty badz dzielna ....no i zeby szybko poszlo....ucaluj synka jak juz bedzie po tej stronie....!!!

Kasiu,moja tez goraczkuje po szczepieniach....wiem jak to jest.....moze dzis juz bedzie dobrze....
Chogata to dobrze ze juz wszystko ok....

Ja tez bede juz torbe pakowac...ale musze najpierw ja kupic...hi,hi.....jutro maz mi zostawia samochod,wiec wyruszam w miasto na zakupy,juz nie moge sie doczekac....hi,hi....
Po 3 tyg. siedzenia w domu wreszcie sie wyrwe z domu.....tylko nie wiem czy Gosia bedzie miala z kim zostac,bo tesciowa ciagle w pole chodzi...ale to nic najwyzej pojedzie ze mna....

Ostatnia edycja:
A pewnie Kasiu. W końcu sierpień to mój ulubiony miesiąc. Mnie tam się nie śpieszy. Jak Małej dobrze w brzuszku to niech siedzi, potem będzie miała lżej.

Chogata ty to powiedz szczerze polubiłaś ten szpital?
No własnie w szpitalu pielęgniarki smieją się ze mnie ,ze tylko wyszłam do domu porządnie pojeśc i żeby pościel mi zmienili hihihihihi.Jak wczoraj przyjechałam 3 raz po wypis tylko to obleciały mnie z pytaniem co tym razem znowu na to ja ,zeteraz to dopiero po połowie sierpnia się zjawię:-):-D.
Ale tak nawiasem mówiąc w moim szpitalu straszny ruch te połozne chodza jak śniete bo co chiwla jakis poród ,a na patologii miejsc nie ma bo tyle kobiet po terminie jest:tak:
Aaaa i dzis już mam spakowana torbę bo mąz powiedział ,że już 3 raz sam nie bedzie pakował i spisałam sobie numer do Kasi ,zeby w razie W móc napisać co tam słychać .Wczoraj zamówiłam łóżeczko (będzie w piatek to wkleje zdjęcie) i wózek sprawdzałam juz stoi w sklepie :-)))))))))))))

GRATKI DLA AZORKA I JEJ CÓRCI ,ZDRÓWKA ZYCZE I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMCIU

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, raczej nie na długo i nie wiem czy doczytam, bo idę po farbę do łózeczka
Jednak, najwaznejsze doczytałam

Azorek, gratulacje szybko do domku i zdrówka dla obu dziweczynek Małej i Dużej.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry