reklama

Gratulacje,życzenia

witam witam,same dobre wieści tutaj
Azorek gratuluję córeczki i zdrówka dla was obu i szybkiego powrotu do domku
Wampirka trzymaj sie i nie daj sie chorobie i obyś już miała Gabrysie w domku koło siebie
jakubka szybkiego i bezbolesnego porodu
ale to szybko jakoś idzie,juz tyle dzieciaczków mamy,a bedzie ich coraz wiecej,ja tez na swoje sie nie moge doczekać,ale pewno najwcześniej w sierpniu je zobacze

reklama
Witam się :-)

Gratulacje dla Azorka z powodu narodzin córci. Dużo zdrówka dla Was!!!
Jakubka, Mola trzymam za Was kciuki, oby wszystko odbyło się bez problemów :tak:

Miałam wczoraj wieczorem napisać co po wizycie u gina, ale zabrałam męża na piwko bo się obronił na 4. Jestem taka dumna z niego bo wiem że bardzo się martwił. Zaraz napiszę na odpowiednim wątku co i jak po wizycie.

Cześć dziewczyny :-)
widze że dzieje sie od rana sporo :-)
Azorek gratuluje :-D:-D:-D czekamy na relacje z porodu :-)
Jakubka kciuki mam już mocno zaciśnięte :-) Oby wszystko poszło szybko i bezboleśnie :tak::tak:
Mola za Ciebie tez trzymam kciuki MOCNO i czekamy na wiadomości :tak::tak:

A ja dziś zdycham od rana :baffled: po prostu nie ma czym oddychać :wściekła/y: niby deszcz padał caą noc i jakaś burza była ale teraz już duchota taka że porażka :no: a jescze mała siedzi wysoko i chyba mi płuca pozgniatała bo dycham jak stara baba :baffled:

Hej dziewczyny!!!!!!!Ale wieści się naczytałam!!!

AZOREK GRATULUJE I ŻYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU!!!!

JUSTYNKO TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!!!

Kasiu dla Mateuszka buziaki!!!Skoro zjadł Twoje śniadanie i już biega to pewnie już mu lepiej!!!:tak:
Mola oby to nie bylo nic poważnego!!!!
Dla Wampirki dużo zdrówka!!!

PISAŁAM WŁAŚNIE Z ANECZKĄ POZDRAWIA WSZYSTKICH I LICZY NA TO ŻE W NIEDZIELE POPOŁUDNIU BĘDZIE JUŻ W DOMKU.

Ostatnia edycja:
Witam się kobietki!

Azorek - gratuluję córeczki!!!!!! Czekamy na fotke małej królewny!!!:tak::tak:

Jakubka - trzymam kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie. Daj nam szybko znać jak będzie po wszystkim!!!!!;-);-)

O 12:45 na świat przyszedl Tomaszek>Wazy 3kg i ma 52,5cm. Mama Jakubka(Justynka)Czuje sie dobrze. Tomaszek dostal 10 punktow i jest zdrowy i silny. Sam porod expresowy, poskakala na pilce,wziela prysznic i dala rade bez znieczulenia. Pozdrawiaja wszystkich szczesliwi rodzice

Jakubka z calego serca gratuluje zdrowego synka.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry