reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale jak tak piszesz to jakbym siebie słyszała jak mnie tak coś korci to o byle co jestem w stanie sie przyczepic i zaraz jest po wszystkim, juz sie do mnie nie oddzywa chwile:no:

dobranoc MAIAAM:-)
Roksanko jak ja dobrze
znam takie sytuacje, wprawdzie na szczęscie nie zdarzają sie często ale wkurzają mnie na maksa

jesteście tam????:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja sie wlasnie podlaczylam:-)

widze ze watek wyzywania sie na mezach;-)
ja mojemu raczej daje spokoj bo po prostu nie mam sily, albo wymiotuje albo spie:tak:
biedny przytyl bo sam sie od jakiegos czasu obiady sobie zapewnia;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bo mowiac szczerze to poronienie i obumarcie plodu mnie przeraza:-(
pamietam ze pisalas ze w poprzedniej ciazy to juz u Ciebie byl 31 tydzien! bardzo Ci wspolczuje
czulas sie jakos inaczej czy dopiero usg pokazalo??

aneczka precz z tymi myslami co ty tu wyskakujesz, co ty bys chciala zeby juz cie malutka kopala caly czas, ona taka malusia, zdazysz sie jeszcze nacieszyc. Ja ci tu zaraz dam z takimi tekstami, dosc juz smutnych wiadomosci, juz mi tu cieszyc sie z dzidzi a nie:angry::angry::angry:

reklama
aj ja to rzadko ale jakoś mam dołeczka i wszystko mnie denerwuje:wściekła/y:
martwi mnie to że przez 3 dni ruchy już czułam a od kilku dni nic a juz raz nosiłam martwe dziecko i jakoś dziś martwić się zaczęłam:wściekła/y: a do tego ta pogoda u mnie pada:wściekła/y:
Ania - nie martw się - ja myślę że maluch jest na tyle mały że jeszcze nie raz przerwy w ruchach będą jak się jakoś inaczej ułoży czy coś...ja dzisiaj czuje co jakiś czas dość regularnie ale to pierwszy dzień taki, nie wiem co będzie jutro...a mój pierworodny to dał mi kiedyś popalić bo też go nie czułam a to już 20 parę tyg było ale on był jakoś tak ułozony że zazwyczaj kopał w łożysko i dlatego rzadziej i mniej go czułam - wtedy poleciałam do lekarza ale okazało się ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry