reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
E tam sie nie strachaj:angry:Dobrze bedzie, twoja wiara jest malutkiej potrzebna, a nie stresy, stresujesz sie a potem narzekasz ze cie glowa boli. Na tle nerwowym pewnie, meliske sobie sparz;-):tak:

dobranoc dziewczynki, trzymajcie sie wszystkie ceplutko, oby jutrzejszy dzien był dla Was bez bólu głowy i mdłości, i by swieciło u Was piękne słoneczko:-)

Sama przez to przeszlam w poprzedniej ciazy. Po trzech poronieniach drzalam o kazdy dzien malenstwa. Glowa ze stresu bolala dzien dnia. Dopiero gdy bylam pewna ze wszystko bedzie dobrze poczulam sie lepiej. Teraz od poczatku czulam pewnosc ze z dzidzia bedzie ok glowa nie boli a jesli to rzadko. Po prostu nie mysle o zlych rzeczach:tak:

ja też jestem ciekawa co z wampirką mam nadzieje ze wszystko ok.
Co do BB to ja tez trafiłam tutaj całkiem przez przyadek, jak dowiedziałam sie ze jestem w ciąży chciałam coś poszukać na temat ciąży w necie i tutaj trafiłam a teraz już sie od tego uzależniłam:-)

I fajnie ze jestes, razem razniej, duzo tu nas dziewczyn po przejsciach, niestety. A nikt tak nie zrozumie tego jesli sam tego nie przeszedl.
Ja tez martwie sie o Wampirke.

mnie sie tez tu bardzo podoba:-) czytam was szczegolnie jak przyjde z pracy zmeczona,
forum mnie wciagnelo jak serial, tyle ze wszystko sie dzieje naprawde
i tyle dobrych rad
i brzuszki mozna poogladac;-)

Ja BB znam juz dosc dlugo bo jestem tez z synkiem na lutym 2008. Wciaga jak narkotyk, ale co tam kocham to forum. Mnostwo przyjazni mozna nawiazac. Pocieszyc kogos i ktos mnie tez pocieszy.
Aneczka wypijesz meliske to i moze mezowi sie nie oberwie. Mysl pozytywnie, kiedy masz wizyte

A to jeszcze troche i bedziesz sie tak stresowac:confused:do wizyty???Jak bedziesz miala wolna chwila poloz sie plasciutko polez chocby i z godzine, moze uda ci sie wysluchac dzidzie, tylko to cie uspokoi jak znam zycie. Ja tak robilam w drugiej ciazy potrafilam lezec dlugo byle poczuc ruch i sie uspokoic.

reklama
widze ze sie stara, dobrze dla niego:-)
moj tez lupie ale w gierke komputerowa;-)
ide go przgonic nich sie ciezarna zona zajmuje, kakao mi sie zachcialo:-)

dobranoc dziewczynki:tak:
i nie przejmujcie sie za bardzo, rzeczywiscie nie mam sensu sie przejmowac zanim sie cos stanie, a napewno bedzie wszystko dobrze:tak:

ja tez sie postaram nie matwic,
i do zobaczenia jutro wieczorkiem;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry