reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczyny ;-)

Ja też bym była za nospą, a jak nospa nie pomoże to do lekarza..

U mnie znowu śnieg popadał z rana :( a wczoraj już tak słonko ślicznie świeciło i było cieplutko ehhh!!:wściekła/y:

reklama
zadzwoniłam i pani dr powiedziałam, że nie powinno boleć. Najpierw no-spa do tego wypić litr wody. I poczekać powinno przejść.
teraz przynajmniej bedziesz troszke spokojniejsza,wiec łyknij tabletke i oszczedzaj sie dzisiaj

Czesc dziewczyny ;-)

Ja też bym była za nospą, a jak nospa nie pomoże to do lekarza..

U mnie znowu śnieg popadał z rana :( a wczoraj już tak słonko ślicznie świeciło i było cieplutko ehhh!!:wściekła/y:
u nas też bialo:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No troszkę tak. Mam nadzieję, że przejdzie po no-spie, bo jak nie to ściągam A do domu i pojadę do pani dr. Niech zbada i dopiero będę oddychać spokojnie. Trzęsę dupcią bardzo.

Witam dziewczyny!
Jestem nowa na forum, do tej pory zapracowana, ale od tygodnia lezaca.... jestem w 14 tc, termin na 7/8/9. To moja pierwsza ciaza, wiec zupelnie nie wiem, czego sie spodziewac ;-) pierwszy trymestr przeszedl bez ZADNYCH dolegliwosci: zadnych mdlosci etc... zaczelam 2 trymestr, przekonana , po lekturze roznych powaznych ksiazek, ze teraz to dopiero sielanka bedzie. Przeciez 2 trymestr jest najlepszy! Ale najwidoczniej rownowaga w naturze musi byc, bo od tygodnia musze lezec (zaczelo sie od boli miesiaczkowych, potem male plamienie). Dzidzia (dzieki Bogu!!) w porzadku. Plamienie na szczescie ustalo po 2 dniach, ale bole wrocily. :-( i sama nie wiem, czy to rozciaganie wiezadel, przesuwanie sie jelit czy cos powazniejszego. Mam nadzieje, ze nie. Cala noc nie spalam, bo bol mnie wciaz budzil (nie jest silny, ale dosc dokuczliwy, taki ćmiący). Cale szczescie, ze na dzis mam wizyte kontrolna u mojego gina. Moze ja po prostu panikuje? Czy Wy tez macie takie objawy? bede wdzieczna za kazde slowo! ;-)
pozdrawiam!

reklama
ja to juz wogóle nie mam apetytu,zjadłam na śniadanie tylko pół bułeczki z masłem,bo jakoś nic mi nie podchodzi

witaj Gosia na sierpniowkach
ja tez miewam bole brzucha,ale ja juz w trzeciej ciaży to inaczej do tego podchodze,ja jutro wybieram sie do lekarza i chyba z godzine posiedzę,bo mam mnostwo pytań

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry