reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny.

Przebrnelam przez wszystkie posty :tak: U mnie na dolnym śląsku pogoda też ładana, świeci słoneczko i jest o niebo lepiej niż wczoraj.
Ja niestety dzisiaj w pracy na popołudniu do 21:00, strasznie mi się nie chce :baffled:

deli80 mam nadzieję że już przeszeł ból. Ja też tak mam czasami, przeważnie z rana jak wstaje, ale to jest chwilowy skurcz po kilku minutach mija. Strasznie to nieprzyjemne:-(

Dziewczyny tak piszecie o ruchach dzidzi i się rozmarzyłam, będę musiała poczekać dłużej niż wy bo to pierwsze dziecko, ale już się nie mogę doczekać. Tak sobie myśle że może ok 20 tygodnia poczuję, fajnie by bylo :tak:

reklama
Witaj Gosiu
Wszystkie pakujemy. Jesteśmy spokojne jak widzimy dzidzię na wizycie. A tak to martwi nas każda rzecz. Także nie jesteś sama.

Mnie akurat dziś też co dolega od rana i już zdążyła, zadzwonić do pani dr. A jak nie przejdzie to pojadę do niej.

Więc odetchnij. Wszystko jest i będzie dobrze.

Ja jestem.
Tylko na chwilkę poszłam na poznajmy się wkleić zdjęcia tak jak obiecałem :-).

Jak się czujesz Aniu, przeszedł już ból?

Witam Gosiu, bedziesz miała tutaj przegląd wszystkich mozliwych dolegliwości,ale i grupę wsparcia. Wciąga jak narkotyk i pozwala poczuć się lepiej.

reklama
Ja chyba dziś w łóżku zostanę.
Wieczorkiem mamy na chwilkę wyjść, bo ekipa kończy pracę i mamy powiedzieć co i gdzie ma być. Ale jak będzie boleć to chyba lekarza zobaczę, a nie mieszkanko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry