Joan83
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Przebrnelam przez wszystkie posty
U mnie na dolnym śląsku pogoda też ładana, świeci słoneczko i jest o niebo lepiej niż wczoraj.
Ja niestety dzisiaj w pracy na popołudniu do 21:00, strasznie mi się nie chce
deli80 mam nadzieję że już przeszeł ból. Ja też tak mam czasami, przeważnie z rana jak wstaje, ale to jest chwilowy skurcz po kilku minutach mija. Strasznie to nieprzyjemne:-(
Dziewczyny tak piszecie o ruchach dzidzi i się rozmarzyłam, będę musiała poczekać dłużej niż wy bo to pierwsze dziecko, ale już się nie mogę doczekać. Tak sobie myśle że może ok 20 tygodnia poczuję, fajnie by bylo
Przebrnelam przez wszystkie posty
U mnie na dolnym śląsku pogoda też ładana, świeci słoneczko i jest o niebo lepiej niż wczoraj.Ja niestety dzisiaj w pracy na popołudniu do 21:00, strasznie mi się nie chce

deli80 mam nadzieję że już przeszeł ból. Ja też tak mam czasami, przeważnie z rana jak wstaje, ale to jest chwilowy skurcz po kilku minutach mija. Strasznie to nieprzyjemne:-(
Dziewczyny tak piszecie o ruchach dzidzi i się rozmarzyłam, będę musiała poczekać dłużej niż wy bo to pierwsze dziecko, ale już się nie mogę doczekać. Tak sobie myśle że może ok 20 tygodnia poczuję, fajnie by bylo