reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj Dziewczyny widzę, że się dzieje!
BASIA mi też czop nie wypadł przy Anieli i to nie jest reguła - jeśli masz mocne skurcze i regularne to jedź do szpitala.

MALINKA weź dwie nospy i wejdź do wanny z ciepłą (nie gorącą ale ciepłą) wodą jak się rozejdzie to to nie to a jak nie przejdzie to migiem do szpitala Tomaszka rodzić:tak:

reklama
Ja na początku miałam tak właśnie skurcze od co pół godziny i tak się skracają....
Kąpiel brałam godzinę temu i nic nie przeszło...
Nie wiem chyba poczekam jeszcze troche jak nie przejdą to pojde....

kurcze, właśnie tego się boję... że tak jak Malinka czy Basia będę miała skurcze i zielonego pojęcia czy już jechać czy jeszcze nie... jak to wyczuć, cholerka...
to już chyba wolę żeby mi te wody odeszły (aczkolwiek mam jakiś lęk przed momentem pęknięcia worka płodowego - czy to aby nie boli?), przynajmniej wtedy wiem, że mam wziąć prysznic, torbę w łapkę i fru do szpitala...

Acha no to Malinka jak ci sie ta przerwa skraca to poczekaj ciutke czy sie nasilaja powinny nasilac sie przy ruchu a jesli tak wlasnie bedzie to niedlugo one beda czestsze duzo bardziej bolesne i z krotkimi przerwami miedzy nimi. Bedziesz miec wrazenie ze skurcz sie nie konczy wcale a wtedy to juz bez watpliwosci do szpitala.

kurcze, właśnie tego się boję... że tak jak Malinka czy Basia będę miała skurcze i zielonego pojęcia czy już jechać czy jeszcze nie... jak to wyczuć, cholerka...
to już chyba wolę żeby mi te wody odeszły (aczkolwiek mam jakiś lęk przed momentem pęknięcia worka płodowego - czy to aby nie boli?), przynajmniej wtedy wiem, że mam wziąć prysznic, torbę w łapkę i fru do szpitala...

Stwierdziłam, że dopóki w domku wytrzymam z bólu, nigdzie się nie będę wybierać. Jak już skórcze będą mega bolały wybiore się do szpitala. Ale teraz taka mądra jestem, zobaczymy jak i mnie weźmie :-)

Andariel wlasnie u mnie to odejscie wod bylo bolesne i nie sposob bylo przegapic. Mati tak szarpal sie w brzuchu ze w pewnym momencie poczulam gwaltowne szrpniecie i slychac bylo nawet jak cos peklo no i mleko sie rozlalo:sorry2::sorry2:

reklama
MALINKA z drugiej strony jak masz się denerwować to lepiej jedź - przecież nikt Cię za to nie zlinczuje - a będziesz spokojniejsza - tym bardziej, że z tego co kojarzę to Ty nie masz blisko szpitala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry