Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziś wreszcie zdjęli mi szwy, co za ulga!!! wreszcie można normalnie usiąść na własnych 4 literach;
była dziś u nas położna środowiskowa, z malutką wszystko dobrze, mamy ją dopajać glukozą, żeby żółtaczka szybciej ustępowała; Ninka jest świetna, nie mogę uwierzyć, że jest nasza i tylko nasza:-) mam totalnego fioła na jej punkcie:-) a dziś skończyła swój pierwszy tydzień
hej dziewczyny:-)
a jednak sie dzis nastepna sierpniowa dzidzia urodzila:-) Wlasnie dostalam info od Megaczki ze dzis o 15.45 urodzila sie Juleczka, wazy 3300g, mierzy 47 cm i wedlug mamusi jest najpiekniejsza na swiecie i szczeliwi rodzice szaleja z radosci:-)
GRATULACJE ANIA:-)
za wszystkie dziewczyny jutrzejsze trzymam kciuki
i znikam
bo mamly alarm wlaczyl- chyba glodny
dobranoc
Dzien dobry
No prosze chciała wczoraj wieczorem i ma
Rajuśku teściowa dzisiaj przyjeżdża
Mikołaju jestem 3 na liście dzisiaj spraw żebym nie musiała po nią jechać
jeszcze tylko niech się dzisiaj u Kasi i Mitemil rozpocznie to się kolejka zmniejszy
ja się jeszce do kolejki nie wcisnęłam - ale moge na piąteczek dopiero - chyba jeszcze żadnej na końcówke tygodnia nie ma;-)No to malutka zamawiamy piątek - słyszyszten w tym tygodniu-najbliższy
witam:-) ja bez zmian czyli kulam się jak beczka!!!!!!!
kuźwa juz odrętwienia nie mogę znieść!
wiem wiem ze juz jestem na finiszu:-)
dzis przyjezdza do mnie siostrzenica z 3letnią córką i 1,5rocznym synkiem więc sobie nie odpoczne ale co tam wykorzystam ją do robienia obiadu hihi
widzę ze wczoraj pojawiły się maluszki! a za dzisiejsze mamusie mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
powodzenia!
witam,az sie z rana poryczałam jak poczytałam
kolejna dwójeczka przybyła nam i pewno dwójeczka jeszcze dzisiaj przybędzie
no to jak nic my do września zostaniemy,a znając mojego chłopa to o grudzień zachacze,ale dzisiaj ide do lekarza na wizyte i łudze sie,że to bedzie mój ostatni raz
a za reszte dzisiaj trzymam kciuki