reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja znowu na chwilkę.
Widzę ładna kolejka na jutro się ustawiła. Oby wam zgodnie z nią poszło.
Ja już też mam dość, ale sposobem Basi robię wszystko, żeby nie myśleć o porodzie tylko się czymś zająć.
Odezwę się jutro.
Miłego wieczorka.
I jutro to ja kciuków nie puszczę!

Wpadlam sie tylko pozegnac:blink:Trzymajcie kciuki za jutro zebym w koncu mogła zobaczyć Miłoszka z drugiej strony brzucha. Kto może niech się za nas pomodli:tak::tak:za to aby szczęśliwie malutki zjawił sie po tej stronie:-)Ja tez kciuki będe trzymać za pozostałych, ciężko będzie mi bez was. Dobranoc i trzymać kciuki żeby mnie nie odesłali:-D

Jestem po pluskaniu....ale musze uciekac od kompa.....bo grzmi strasznie i boje sie ze znow cos uszkodzi w kompie.....wiec do jutra kochane,tez bede trzymac kciuki za was jutro,bo na siebie to ja nie licze...he,he.....
Kurde a myslalam ze sobie dzis dluzej przed kompem posiedze....wrrr :crazy:
No nic zmykam,do jutra....
Fajnie wampirka ze zajzalas,a tak jak Kasia mowi ze krolewny lubia pogrymasic.....:-D:-D:-D

DOBRANOC!!!!

Wampirka ciesze się, że z malutką wszystko ok. A że marudzi... Takie jej prawo ;-)

Ja też będę się już żegnać. Trzymajcie kciuki, żeby mnie ze szpitala nie odesłali i pozwolili szybko urodzić...

Kaśka mały wyścig?? Kto pierwszy urodzi?? Może to nas zmotywuje :-D

Trzymam kciuki za reszte nierozpakowanych, a w szczególności przeterminowane!!

Witajcie wieczorowa pora
Kasiu to ja trzymam kciuki i to z calych sil ty za mnie trzymaj w czwartek :-)
Basiu witaj, sliczny ten twoj syneczek:-)
Wampirka super ze coreczka rosnie,duzo zdrowka dla niej:-)
Mitemil za ciebie tez trzymam kciuki niech cie kochana szybko rozpakuja

kaśka powodzenia jutro życzę i obyś wróciła do nas z miłoszkiem, bez odsyłania :tak:
za mitemil i pozostałe chętne również trzymam kciuki
ja tam bym się nie pogniewała, jak bym zahaczyła również o ten wtorek ;-)
dobranoc

Hej wieczorkiem:-)

Dalej zastój. Pewnie za to hurtem jutro :-)

Ja jeszcze w środę do lekarza jadę. Ciekawe co mi powie? A może już nie zdążę i urodzę do tego czasu??? Co, pomarzyć nie mozna?:-D :-D

Dziewczyny, jutro trzymam za Was kciuki:-)

Idę się myć. Do jutra:-)

Ostatnia edycja:
Czyli dziś pustki u maluszków:-( Nic, jutro się ruszy... Tyle chętnych:-D Ciekawe, co z tego wyniknie? Kaśka to już prawie pewniak, a reszta? Zobaczymy. Ja sie jeszcze łudzę, że może w nocy cos mnie złapie:-D

Wampirka fajnie, że malutka zdrowo rośnie.
Baśka, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, prawda?:-D;-)
Mitemil, trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie, które wpisały się do jutrzejszej kolejki:-)

Śpijcie smacznie lub się rozpakowujcie, która co woli:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry