reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja skończyłam mycie podłóg
teraz tylko prasowanie mi zostało,ale musiałam sobie klapnąc bo brzuch mnie dołem coś pobolewa ,a potem ide pod prysznic bo straszny zaduch panuje

muszynianka gratuluję dorodnej córci;-)

reklama
A ja mam znow dola......zostawili mi znow dzieciaki pod poieka i juz nie wyrabiam.....dwa male gnojki (6 lat)uciekly do sasiadki same.....a dwoje pozostalych poszlo ich szukac(10 i 1lat) juz sily ne mam za nimi ganiac....:angry::angry::angry::angry:.
Az sie poryczalam....:baffled:

Marlbertka, opis szycia chusty podam później na wyprawkach, teraz trochę nie mam czasu. Ogólnie łatwo uszyć. Wkleję też zdjęcie, ale to trochę potrwa.

spoko, spoko jak bedziesz miałą chwilke wolną - no nie wiem jaka ty szyłas ale sa te zte takie całkiem zwykłe- czyli poprostu jak długi szalik tylko wymiary mniej wiecej trzeba znać...

tylko nie wiem czy taki specjalny materiał da sie kupić łatwo, bo np. ja takie znalazłam

• chusty elastyczne – zalecane dla wcześniaków i dzieci do 10 kg wagi
  • chusty z tkaniny o splocie skośno-krzyżowym (specjalny splot tkaniny sprawia, że dopasowuje się do ciała dziecka i rodzica w czasie chodzenia
  • chusty z tkaniny o prostym splocie – są tańsze od wcześniej wymienionych chust, zazwyczaj cieńsze (lepsze na ciepłe dni), ale mniej komfortowe w noszeniu niż w/w

hej dziewczyny:-)
widze ze dluga ta kolejka na jutro:-D jakbym nie urodzila o czasie tez jutro by mi wywolywali wiec wierze ze jutro dzien szczegolny na rodzenie, trzymam kciuki:tak:

Aniaso-najlepsze zyczenia, latwego i rychlego porodu przede wszystkim:tak:

ja tu jednym palcem pisze bo maly na prawej piersi mi wisi, zasnal wlasciwie , noc odsypia chyba bo dal popalic nam straszne, nie mowiac o tym ze mnie obsikal przy zmienianiu pieluszki o 3ciej nad ranem:tak: zawsze zapominam o tym jego penisku;-)

reklama
Oliwia zjadła i jest na spacerku na balkonie :)
Za chwilkę wraca i mam nadzieję, ze jeszcze pośpi :)

Muszynianka gratuluje dorodnej córeczki :)))

Widzę, że jutro będzie dużo dzieciaczków... Mam nadzieję, że dam radę wpisywać... Kasi nie będzie to może być małe opóźnienie :P. Tak mi ładnie pomaga w uzupełnianiu wpisów. Dziękuje Kasiu :*.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry