reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniu,wszystkiego najlepszego!!!!:-):-):-)

A ja dopiero teraz zagladam....ale dalej w dwupaku....:-D:-D:-D
Bo z ranca szwagier byl w doma i w jego pokoju komp stoi,a my ostatnimy czasy cos nie bardzo ze soba gadamy....a tak na codzien to on w Warszawie siedzi,wiec mam kompa dostepnego na okraglo
Za to nagotowalam do rana cala wielka miche pierogow ruskich.....hi,hi.....ze 3 dni chyba bedziemy to jesc(ale zamroze troche,jak urodze bedzie jak znalazl)
No i widze ze nadal wszystkie w dwupakach......
Mnie cos tak delikatnie,ale naprawde delikatnie od wczoraj wieczor pobolewa brzuch dolem,tak jak na miesiaczke.....ale to chyba nic nie znaczy,co?:sorry2:
Poczytam co tam u was sie dzis dzialo.....

reklama
w końcu w domciu w komplecie - Kasia urodzona 9 sierpnia w 41 tygodniu ciąży, waga 4kg niezły klocuś :) pozdrawiam wszystkie mamusie i oczekujące :)

Załączniki

• DSC04442.jpg
    DSC04442.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 43
Wlasnie Malbertka,dlatego nic nie kracze ze to juz porod sie zbliza.....czekam spokojnie na cos konkretnego,tylko mam nadzieje ze to cos szybko przyjdzie , a nie za jakies 2 tygodnie.....bo oszaleje :crazy:

reklama
Muszynianka gratuluję ślicznej dzidzi, faktycznie niemała się urodziła.
Marlbertka, opis szycia chusty podam później na wyprawkach, teraz trochę nie mam czasu. Ogólnie łatwo uszyć. Wkleję też zdjęcie, ale to trochę potrwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry